2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Snygg va?Här är då min nya tatuering! :-) Värd en timmes smärta om ni frågar mig. Nu vill jag bara att 14 dagars läkningstid ska vara över så fort som möjligt.


Tatueringen är klar

Nu är min andra tatuering på plats! En hel timme tog det och jag trodde jag skulle dö. Förra tatueringen var verkligen ingenting... men den här alltså! Fatta att det brinner i nacken. Och eftersom det tog en hel timme kan ni nog föreställa er ur irriterad huden blev så bild kommer lite senare eftersom jag mest ser blodig och misshandlad ut för tillfället. Älskar hur tatueringen blev men jag får panik av allt blod, haha.

Glöm inte att kika förbi senare!


Imorgon klockan tvåå...

...ska jag vara på plats hos tatueraren. Har ändrat planerna lite och är nu helt hundra på vad jag vill ha. Men mer säger jag inte. Lägger in bild imorgon! ;-)


Jahaaa... det blir en kort Fredag

Fan vad kuul att man missade bussen när man redan har på gränsen till för mycket frånvaro. Skippade idrotten (som ligger först på schemat) och skulle ta bussen hemifrån 08:43, men det är klart att bussen är för tidig så man inte hinner jogga efter med sina korta små ben! Nästa buss går 10:28 så här sitter jag och väntar. Det blir andra gången jag springer upp till busshållsplatsen ida´rå. Ajaa.. det blir ju en rätt bekväm Fredag iaf då jag hinner till skolan lagom till sista lektionen som börjar 12:10 (vi slutar 13:30 idag).

Haha! Jag är ju bäst på det här med bussar.


Jag ♥ Gerbiler

Tog hem tre nya små liv idag! Nämnligen tre små underbara gerbiler. Hade tre stycken gamla men Alvin och Oliver somnade nyligen in pga hög ålder (nästan 3½ år). Har fortfarande Nalle kvar (som är lika gammal) så jag tänkte det var dags att skaffa lite nya kompisar nu. Tre livliga bröder blev det. De ska sitta i delad bur ett tag nu innan jag kommer att kunna släppa in Nalle till småttingarna.

Med de nya har jag haft totalt nio gerbiler nu. Kan varmt rek de små sötnosarna till dig som tänkt samma smådjur. Provar du aldrig på gerbiler har du verkligen missat något! :-)Full pott för Kelly Clarkson's nya platta

Precis som för alla amerikanska musiker så läkte Kelly Clarkson's efterlängtade album ut i Måndags (en hel vecka innan releasen här i Sverige). Laddade ner plattan igår och har nu hunnit lyssna på alla låtarna flertal gånger. Bedömning? Awesome! Den här skivan måste verkligen toppa listorna. Måste säga att första singeln Mr. Know It All (även om den är bra) inte gör resten av albumet rättvisa. Efter att ha floppat med förra skivan borde hon ha valt något låt med mer tryck i som första singel.

FULL LÅTLISTA:
01: Mr. Know It All

Första singeln. Den är visserligen bra, men jag kan se många andra låtar på plattan som skulle promota bättre. Dessutom hade hon sluppit uppståndelsen över hur lik den här låten är Bruno Mars "Just the way you are".
02: What doesn't kill you (Stronger)
Här har vi albumets svängigaste track. Jag kan DEFENITIVT se den här som en första singel, så jag vet verkligen inte hur de tänkte när de valde skivans ledsingel. (Svensk låtskrivare bland andra.)
03: Dark Side
Alltså gud vilken bra låt. En lite annorlunda text och en helt underbart bra refräng. Fullpoängare!
04: Honestly
Någon som verkligen älskade Kelly's andra platta med hitlåtarna som "Since U been gone", "Behind these hazel eyes" och de där? Isf kommer du älska den här. Den här låten ger mig en riktig "Breakaway"-feeling.
05: You love me
Ännu en fartfull låt med en grym text! Inte min absoluta favorit kanske, men den spelas ändå om och om igen här hemma.
06: Einstein
Dumd plus dumb equals you. Haha, kan en låttext ha mycket mer attityd? Även den här låten skulle jag kunna se som en potentiell singel. Som 2a eller 3e kanske?
07: Standing in front of you
Albumets första ballad. Måste medge att jag hört de andra fartfulla låtarna höll på att somna till lite när den här kom. Inte hennes bästa. Tråkig, helt enkelt.
08: I Forgive You
Fullt ös igen!! Älskar den här låten så mkt. Vet inte vad mer jag ska skriva. Lyssna på den!
09: Hello
En poppig låt med ett beat som man faktiskt blir glad av. Den här toppar nog min 3-topp över favoriter från detta album.
10: The war is over
Plattans andra "ballad". Dock är den absolut inget sömnpiller. Kan faktiskt säga att den är riktigt riktigt bra!
11: Let me down
Nu är det upbeat igen. Superbra låt med en rörande text. Dessutom är den här låten mestadels skriven av Clarkson själv, medans resten av låtarna innehåller mycket co-writers.
12: You can't win
Okej, det här är väl den enda låten på denna fantastiska skiva som jag faktiskt hatar. En riktig pain in the ass. Shit vad jobbig den är...
13: Breaking your own heart
Åhh en så fin text, som jag till viss del faktiskt kan relatera till.

BONUS TRACKS:
14: Don't you wanna stay (feat. Jason Aldean)
Egentligen är den väl ganska tråkig. Gillar inte kombon med både kille och tjej som sjunger i en och samma ballad. Funkar ibland, men i vissa fall blir det bara... lite fånigt.
15: Alone
Men kom igen Kelly!!! Vad tänkte du när du valde bort den här låten från orginalskivan??? Det här är min NUMBER #1 FAVORIT!! Om ni haffar albumet så glöm inte att lyssna på den här först!!
16: Don't be a girl about it
Svängig låt med attityd. Me like it! Men jag har faktiskt inte lyssnat på den här lika många gånger som övriga låtar så jag antar att den inte riktigt har fastnat ännu.
17: The sin will rise (with Kara DioGuardi)
Fin låt med två bra röster. Funderade först lite på om det var The Veronicas eller Leighton Meester som var med i låten, innan jag läste vem det var. Vet fortfarande inte riktigt vem det är.


Ny gadd på G

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg här innan jag däckar för ikväll. Den 31 Oktober har jag fått tid för tatuering nummer #2!! Blir en Rihanna-inspirerad slinga av stjärnor i nacken. Spännande! :-)


..........................................................................................


  

När jag ändå håller på gör jag lite reklam för att jag tog den här kvällen till att ladda upp lite nytt till hemsidan. Man hinner liksom inte med det lika ofta längre. Glöm inte att kolla in!


GRATTIS TILL ALLAS VÅR BRUNO MARS!

Idag firar vi ännu en gång en av mina absoluta favoriter - ingen mindre än the great Bruno Mars! Glöm inte att twittra Happy birthday och tagga hans namn i inläggen (y'

GRATTIS! xoxo