2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

3OH!3



Nya STORfavoriter. Blev helt besatt av "My first kiss" ft. Ke$ha på Hellcats soundtrack. Ett par avsnitt senare spelade de "We are young", vilket var det som fick mig att slänga mig över datorn och ladda ner hela albumet. Så jvla bra måste jag få säga.


Annan aktuell musik på väg är McFly's nya och Ke$ha's. Åh det var så längesen McFly kom med nytt. Kom ihåg min McFly-period förra året, är tillbaka där nu. Def sötaste bandet någonsin.


We R who we R



Har inte haft lust att blogga de senaste dagarna. Det har hänt en del grejer, negativa saker, så jag har känt mig lite ledsen och skör. Egentligen är det väl aldrig sådär jättekul att blogga ändå, men ändå skönt att skriva av sig ibland. Aja, det dyker la upp nya inlägg lite då och då när jag har lust och ork.

Ska försöka bli lite snällare i mina inlägg. (skrattpaus) Lol, visst gillar jag att vara ärlig (och jag har svårt att tygla mig från att skriva i hettans stund när jag är som allra mest förbannad) men hey, jag vill inte sluta som Kissie liksom. Jag är inte en elak person. Vi har alla våra ups and downs, och som sagt så är jag bara lite mer ärlig än vissa andra om mina tankar.


3 nya blends

Så sjukt längesen jag gjorde blends bara sådär för skojs skull sist. Anyway, gjorde de här tre i förrgår.







Mina skor



Lindsay har också mina skor... Haha helt pointless inlägg, men ville bara påpeka det.


Happyface

Don’t let the fear from falling stop you from spreading your wings
/ ohmyzarah



Fick nyligen goda nyheter. Det finns lediga platser inom floristlinjen på praktiska i Örebro. Svarade precis på ett mail från dom och ska snarast möjligt boka in ett möte :-) Så ja, den här dagen kunde inte ha blivit bättre.


Modeguide för kallare tider

Blev plötsligt jättesugen på att modeblogga lite. Letade därför fram lite bra bilder som en hjälpande hand till snabba tips och idéer på vad man kan leta fram nu när den första snön plötsligt har anlänt. Enjoy!


MAXAT MED MYS
Helt ärligt nu, vem orkar egentligen bry sig om hur det ser ut alla dagar? Inte jag i alla fall. Vissa dagar när jag vaknar om bara har lust att ligga kvar i sängen brukar jag dra på mig skönaste tröjan och ibland till och med mjukaste byxorna.

Bild 01: Kanske är det bara celebs som kommer undan med en sån här outfit. Men äsch kom igen och sluta bry er. Jag tycker den här outfiten ser dömysig ut och dessutom funkar färgen. Den här outfiten i rosa skulle däremot inte vara okej. Bild 02: En helt galen outfit som jag på något sätt har älskat ända sedan jag såg bilden för första gången. Hoodie, mjukisbyxor, uggs, mössa och en trendig jeansjacka - kan det bli mycket bekvämare? Bild 03: Den här outfiten är nog den snyggaste av alla tre. Tycker färgerna är kombinerade toppenbra, det ser hur skönt ut som helst + det faktum att det till och med är snyggt gör ju inte saken sämre. Bild 04: Shit så fula de här kläderna är. Men WOW vad mjukt allt ser ut. Skulle gärna hasa runt i de här kläderna en soft dag. Plus i kanten på att hon har 'mina skor' på sig.



BEKVÄMT I JEANS
Jeans behöver ju såklart inte innebära stela byxben, fickor som inte håller sig på plats eller en gylf som hakar fast sig när det är kallt. Det finns ju såklart perfekta jeans för alla, dock vet jag (tyvärr) att det kan ta tid att verkligen hitta några som är 100% felfria. Därför håller man ju gärna fast vid favoriterna. Anyway, här kommer några skönt kombinerade jeansoutfits.

Bild 01: Älskar den här. Mjuk sweatshirt i någon naturlig färg med ett snyggt tryck, riktigt blå jeans, sjal (ett absolut måste i vinter, jag kan nog inte ens räkna till hur många sjalar och halsdukar jag har liggandes) och ett par übersnygga boots/stövlar. Just de här bruna passade perfekt till resten av kläderna. Bild 02: Den klassiska jeansoutfiten för dig som inte vill sticka ut för mycket. (Beroende på hur du ser ut då, är man snygg sticker man alltid ut.) Ett par slimmade blåjeans, en rutig flanellskjorta och ett par coola stövlar (uggs funkar prima det med). Visst är det också snyggt med brillorna till, men sånt sysslar inte vi vanliga dödliga med i vintermörkret. Bild 03: En av mina favoriter genom tiderna. Det är helt sjukt hur perfekt ALLT med den här outfiten är. De to-die-for snygga jeansen (har ett par liknande, såklart), de mjuka uggsen, svarta hoodien som låter skymta det vita linnet under + den varma vinterjackan (som faktiskt också liknar en av mina). Behöver jag förklara mer? Bild 04: Här kör vi på lite heels också. Nog för att jag faktiskt typ hatar de här fula träskorna, men de kan bara bytas ut mot ett par stövletter så blir det bra. Snyggt slitna jeans, beige topp, mössa och sjalen (på plats igen).


Animal goes Cannibal



Bara jag som älskar den här tjejen? Ke$ha släpper alltså "sitt andra album" redan den 22 November. Men bli inte alltför uppspelta. Eftersom det bara blir drygt 10 månaders distans mellan de två skivorna så finns det såklart en hake. Nämnligen... Cannibal är bara en EP av Animal. Många av fansen blev lite besvikna där, men låt oss iaf hoppas på att de nya låtarna alla är lika bra som första singeln "We R who we R".


Z@ra listar :// Favoriterna just nu

Det här här är alltså listan som ständigt förändras (okej ettan på females är alltid samma), men de jag skriver upp nu ligger alltid någonstans i toppen. Kan hända att jag glöm någon riktigt viktig nu också, men hey - hur lätt är det att hålla reda på alla?

MALES
01: Penn Badgley
02: Danny Jones
03: Taylor Lautner
04: Chace Crawford
05: Tom Fletcher
06: Gabe Saporta

FEMALES
01: Ashley Tisdale
02: Blake Lively
03: Lindsay Lohan
04: Avril Lavigne
05: Ke$ha
06: Katy Perry


2 Maj snart?

Alltså åh det är fn jättelängesen jag fyllde år nu. Känns som resten av släkten firas hela tiden. Och ja, jag är trött på min ålder nu. Bara drygt en månad efter att man har fyllt känns den nya åldern så liten och ynklig. Haha åldersnoja, fast bakvänt. Nejmen jag lider inte. Har bara lust att fylla 17 och ställa till med partaj nu.


Tatoo

Har fått klartecken till att skaffa en tatuering så fort jag har pengar till det och är helt hundra på vad jag vill ha. Så tankarna flödar fritt just nu. Googlade efter lite schysta idéer och hittade min nya favorit. Skulle vilja ha den här på insidan av högra handleden. Fast i hyfsat litet format då, ingen riktig blaffa direkt. Kanske cirka 5 cm på längden.



söndag...

There's a whole lot of things that I will forgive
But I just can't take a liar
I was by your side till the very end
Till you pushed me in the fire

You're so guilty


Utmaningen: Top of my head

Ny utmaning uppfunnen av Dea. Gick ut på att vi skulle hitta ett par frisyrer som vi själv anser passar åt den andra. Take a look at my suggestions!



Märkte att du passade bra i uppsatt hår så jag tror Kristens korta tuffa frisyr skulle passa hur bra som helst. Dessutom var det riktigt mörka frisyrer som jag tänkte på direkt när vi drog igång utmaningen. Skulle själv verkligen vilja prova den här frillan, men det får vänta för jag vågar inte just nu.



Om du vågar köra på det där riktigt svarta så är den här frisyren ganska så flawless. Dessutom kan du ha lugg eftersom du har långsmalt ansikte. Nej jag är inte alls advunsjuk på det faktumet... *host*



Jag vågar inte gå på med alltför ljusa frisyrer då jag tycker mörkt känns som din melodi. Men den här är inte alltför ljus och med de vågiga längderna tror jag den skulle funka perfa. ÄLSKAR den här frisyren.



En lite annorlundare frisyr. Långt och spikrakt med snedluggen man bara måste älska. Tycker det är så sjukt fint att håret är relativt ljust på vissa ställen, medans det är en ganska mörk färg på andra ställen. Helt klart en frisyr jag själv skulle kunna tänka mig.


Älskar dig farmor ♥



Fick tyvärr en tung nyhet levererad av pappa när jag kom hem idag. Farmor som varit sjuk rätt länge nu somnade in idag.

Kommer att sakna dig så oerhört mycket ♥ Älskar dig


Lärlingsmötte imorgon

Yes imorron klockan 11:30 har jag lärlingsmöte. Har bara gått drygt en månad i skolan och det känns redan hur jobbigt som helst att häcka framför skolbänken flera timmar i sträck. Hoppas nu på att hitta lärlingsjobb hos någon fotograf (helst), annars står radio och tidningsredaktion också på listan. Hur som helst kommer jag då att arbeta hälften av gymnasietiden och gå i skolan andra hälften. Så det blir typ bara 1½ i skolan istället för 3 hela år. Håller tummarna!


Avatars for the masses

Okej jag orkar inte tagga dom. Men kom igen och visa lite respekt för att det faktiskt är jag som gjort dom och inte du. Tillhör det inte vanlig vett och sans att växa upp lite och ge mig någon typ av cred om ni använder det jag gjort? Sista gången jag lägger upp otaggade avatars med andra ord, om folk inte tar åt sig av det jag just påpekade.



♥ Ashley Tisdale {17}

  
   
    
    



♥ Blake Lively {13}

   
   
    



♥ Leighton Meester {15}

  
  
  
  
  



Taylor Momsen {9}

  
  
  



♥ Hellcats {16}

   
   
   
   



♥ Gossip Girl {12}

   
   
   



♥ Jessica Szohr {6}