2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Bruno Mars - It will rainNi har väl inte missat Bruno Mars helt nya låt "It will rain"? Ja, ni läste rätt - en helt ny låt!!! Och bättre blir det när jag säger att den kommer att vara en del av Breaking Dawn soundtracket. Inte illa va? ;-)


Hilary Duff - 24 år!

Igår var det Avril, idag är det Hilary. September är alltså en kändistät månad.

Grattis på födelsedagen bästa Hilary Duff! <3


Avril Lavigne - 27 år!

Är fortfarande sådär geeky när det kommer till kändisar, och givetvis har jag stenkoll på alla födelsedagar.

Idag är det min personliga favorit - Avril Lavigne - som har äran. Kan ni fatta att hon faktiskt blir 27? Rätt enkelt för mig att komma ihåg, då hon är född 1984, vilket betyder att hon är exakt tio år äldre än mig. Kan man känna sig mindre?

Grattis Avril <3

Ni som läser det här får inte glömma att gratta henne via twitter!


Ny dator

Sitter här med min helt nya laptop nu! Har tyvärr inte hunnit installera photoshop på den riktigt än, men det ska fixas imorgon. På shoppingrundan idag köpte jag även ett par nya svarta uggs (äkta kvalité denna gång), en svart munkjacka från Cubus och en rutig flanellskjorta - för mysig. Tack snälla mamma&pappa som betalade för allt <3 ni är bäst!

xoxoFler uppdateringar

Det var rätt länge sedan jag gjorde "reklam" för nya graphics här i bloggen nu. Kanske främst för att jag har en så pass lättuppdaterad hemsida numera. Men jag har faktiskt tänkt att jag ska försöka börja blogga lite mer nu. Kommer som vanligt att handla mestadels om mina intressen inom photoshop, musik osv. Ska eventuellt införskaffa en ny laptop i helgen, vilket kommer göra bloggandet lite roligare.

Börjar med att slänga in några av mina senaste avatars iaf. De första 9 är taggade med min hemsida, vilket betyder att ingen annan än jag själv får använda dem riktigt än. Men de kommer till galleriet snart. De övriga är det fritt fram att använda, men jag vill såklart ha lite cred för det! ;-) Ni är också välkomna att önska motiv för kommande avatars.
xoxoNytt och fräscht

Har inte bytt design sedan den 13:e Juli men kollade genom "Senaste inlägg" listan och insåg att jag faktiskt bara skrivit ynka 8 (med detta inräknat) inlägg sedan förra designbytet.

Iaf så har jag åkt på en rejäl förkylning just nu, vilket gav mig lite tid till att göra klart den nya bloggdesignen som jag så länge planerat att jag ska göra. Plötsligt hinner man liksom inte med vad som helst längre.

Som vanligt så tänker jag påminna er om att besöka hemsidan. Händer lite nya grejer där hela tiden.
xoxoNu ännu bättre!

Nu är uppdateringen av Dynamite.fanfusion.org helt klar! Har haft en hel del annat att göra men nu är en helt ny 100% färdig design uppe. Dessutom har jag lagt till två nya sidor vid namn Tutorials och Extras där jag kommer att hjälpa andra photoshop nördar. Bland annat att svara på frågor om funktioner, och så kommer jag lägga in några av mina favoriter bland textstilar, texturer, penslar osv. Kolla in!

xoxo Zara


Uppdatering

Men tjaaa! Har typ inte bloggat på hundra år nu. Har varit extremt upptagen med skolan och allt. Har då börjat första året (igen) på gymnasiet. Haha, men det är nog det bästa jag någonsin gjort för 95:orna är fan BÄST! Inte alls som de 95:or som man gick och störde sig på under högstadiet. Iaf, läser djurprofilen och kommer sedan välja inriktning Hund.

Vad har vi gjort då de första två veckorna? Tja, inte mkt. Bara träffat ett gäng grümma människor, träffat smådjuren och katterna, myst med tama får (ville fan ta hem dom), varit inne hos lamorna, gått med åsnor i koppel, gett grisarna mat (haha - inte kul), fått händerna uppätna av kalvar, sett en massa fina hundar, klappat på hästarna, gett mat åt några slags gigantiska sniglar (BLÄ), haft studiebesök på Parken Zoo och lite annat. Och ja, vi har ju faktiskt vanliga lektioner som matte, svenska och engelska också. Tyvärr...

Trivs jättebra så här långt och hoppas att det bara kommer bli bättre! (-;

xoxo Zara