2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

SÅ snyggt!

Satt och kollade på lite bilder från inspelningen av Bruno Mars video "Just the way you are". Hade inte tänkt på det förut, men SHIT... bruden i videon har ju världens snyggaste tatuering!Vill ha!

Har blivit lite (underdrift) sugen på att gadda mig igen. Innan jag gjorde den första hade man ju hört många andra säga att de fick mersmak för det efter sina första, och wow - det är verkligen så. Får se till att det inte går överstyr bara.

Men de två tatueringar jag är sugen på är av det diskreta slaget. Tror jag har ugnefär samma smak som Avril Lavigne (som har en massa småtatueringar lite här och där) på den punkten.


Det jag verkligen är helt säker på att jag vill ha är något kinesiskt tecken i nacken. Perfekt ställe för att kunna dölja med håret när det behövs. Tatueraren rekommenderade också nacken som ett smart val (ont kommer det göra dock). Bilden här över betyder "respekt", vilket jag tycker det är brist på vad det gäller vissa personer.


Nu till den hårda verkligheten om varför jag dumpade idén om rosen på handleden jag var så inställd på - man får helt enkelt inga jobb med stora tatueringar som inte kan döljas. Dock har jag varit för inställd på handleden i 4 år nu, så jag kan verkligen inte lägga det helt åt sidan. Så varför inte en stjärna a´la Lindsay Lohan, som lätt kan döljas med armband, klocka och till och med smink.


DYNAMITENya siten är öppen! Två dagar för sent, men bättre sent än aldrig! ;-)
http://dynamite.fanfusion.org
Enjoy!SMILE :-)

Varsågoda och njut av Avril's nya video. Från början hade jag hellre velat ha en andra singel med mer "Goodbye Lullaby"-feeling, men efter att ha sett den här videon kunde valet av andra singel inte ha blivit bättre. En av hennes bästa videos någonsin! :D

Nu ska jag göra lite avatars med bilder från videon...R.I.P Hellcats :(S
åg precis det allra sista avsnittet av Hellcats. Shit vad jag kommer att sakna den serien. Efter bara en enda säsong känns det som det finns en massa fler saker som skulle kunna hända. Det märktes dessutom att när det sista avsnittet spelades in hade det inte bestämts än att det inte skulle bli någon andra säsong. Det slutar nämnligen med en massa nya saker som dyker upp, sånt som man verkligen vill ha en fortsättning på. Suck :((

Sugen på att veta exakt hur det slutade? Klicka bara på spoilern här nedan så avslöjar jag.

SPOILERDåliga nyheter :(

Då var det officiellt. Hellcats läggs ner redan efter första säsongen. CW tycker inte att tittarsiffrorna duger. Som om den kanalen inte tjänar tillräckligt ändå? CW is a bitch.
Det allra sista avsnittet sändes i USA nu ikväll, så imorgon ska jag titta på det.

Jag kommer i alla fall att sakna Hellcats :(


Grattis Andrea!

GRATTIS DEA (http://deasfoton.blogg.se), 15 år! Byxmyndig idag, hur känns det?! :DMåsten i CD-hyllan

   

Bruno Mars - Doo-wops & Hooligans
En underbar platta med låtar som är personliga och alla skrivna av Peter (Bruno) själv. Innehåller givetvis de tre hitsinglar som ni alla måste ha snappat upp - Just the way you are, Grenade och The Lazy Song. Plus nio andra perfekta spår. Ett måste!

Avril Lavigne - Goodbye Lullaby
Har redan tjatat i evigheter om hur bra Avrils senaste platta verkligen är. TBDT feelingen sitter kvar i de två låtarna What The Hell och Smile, men övriga låtar drar oss lite tillbaka till Let Go eran. En fullpäckad skiva med 14 fantastiska låtar.

Anna Abreu - Rush
Kanske inte låter lika bekant som de tre övriga. Anna Abreu är en finsk sångerska, som med längder är mycket bättre än många Amerikanska sångerskor. Poppiga låtar med tryck i, men samtidigt med texter som man faktiskt lyssnar på och lär sig.

Britney Spears - Femme Fatale
Har blivit lite nostalgisk och börjat lyssna på min barndomsidol Britney Spears. Hon har varit lite off de senaste åren men den nya CDn innehåller faktiskt en hel del toppenbra låtar. Bland annat de första två singlarna - Hold it against me och Till the world ends.


Kvällens GG!!

Oh my god säger jag bara!! Kommande vecka får gå jävligt fort för nu vill jag ha nästa avsnitt!!

♥Blair&Dan♥


Bilder på tatueringen! :-)

Här kommer bilderna jag utlovade! Tatueringen är placerad längst ner på utsidan av vänstra benet, strax ovanför ankeln. Är supernöjd! :-)

Min första gadd är klar!

Nu har jag alltså min första tatuering. Och det blev faktiskt något helt annat än det jag bestämt mig för från början. Haha. Men jag säger inte vad det blev eller vart den sitter. Bild kommer senare när jag tagit bort plasten. ;-)#SaveHellcats

VIKTIGT!
Ni som har twitter - spamma på med #SaveHellcats och #HellcatsSeason2. Eller starta ett konto direkt om du inte redan har det. För vi alla vill väl rädda Hellcats från att läggas ner redan efter en enda säsong?
Hur mycket jag själv än älskar serien så kan jag inte neka att tittarsiffrorna är usla och i USA har sjunkit mer sedan seriens start.

TITTARSIFFROR! (alla avsnitt som visats i USA)
S01E01 - A world full of strangers • 3.02 milj
S01E02 - I say a little prayer • 2.64 milj
S01E03 - Beale St. After Dark • 2.32 milj
S01E04 - Nobody loves me but my mother • 2.22 milj
S01E05 - The prisoner's song • 2.13 milj
S01E06 - Ragged old flag • 2.01 milj
S01E07 - The match game • 2.03 milj
S01E08 - Back of a car • 1.94 milj
S01E09 - Finish what we started • 1.92 milj
S01E10 - Pledging my love • 2.05 milj
S01E11 - Think twice before you go • 1.89 milj
S01E12 - Papa, oh papa • 2.15 milj
S01E13 - Worried baby blues • 1.80 milj
S01E14 - Remember when • 1.72 milj
S01E15 - God must have a fortune laid away • 1.58 milj
S01E16 - Fancy Dan • 1.64 milj
S01E17 - Don't make promises (you can't keep) • 1.46 milj
S01E18 - Woke up dead • 1.19 milj
S01E19 - Before I was caught • 0.98 milj
S01E20 - Warped sister • 1.01 milj


Händer imorgon...

Imorgon klockan 15:00 ska jag vara på plats hos tatueraren. Har nu valt motiv och placering så alla förberedelser är klara. Slänger in en bild på mitt motiv (utan ohmyzarah tagen förstås, lol).Grattis Anna!

Idag fyllde lillsyrran 11 år, grattis! Har varit till Marieberg för att käka och storshoppat för våra födelsedagspengar. Härnäst är det pappa som fyller, den fjortonde Maj.


Seventeen candles!

Från och med idag behöver jag inte längre på frågan "hur gammal är du?" svara "16" eller "start 17". Idag är det alltså min efterlängtade 17-årsdag. Har fått Bruno Mars album, mina favoritblommor och cash (+ min nya cykel jag fick för ett par veckor sedan). Har haft en härlig dag med familjen. Åt kinamat ;-) Bättre blir det inte!

min skiva ♥


solrosor såklart :-)