2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Ny look i höst!

Missförstå mig inte nu, för det är inte alls så att jag längtar till hösten. Det är bara det att jag gillar att planera, för att ha något att se fram emot till de mörkare årstiderna. Till saken - i höst har jag planer på att bli blondin igen. Jag vill absolut inte ha lika ljust hår som jag hade förra gången, snarare lite mer "smutsblond", slingat liksom.

Har hämtat mycket inspiration från modellen Raina Hein. Älskar hennes kombo med blondslingat, långt hår och mörka, skarpt markerade ögonbryn. Ska ta och införskaffa lite ögonbrynsfärg asap.

Lite fler tatueringsbilder kmr också snart. Har i princip bestämt nästa motiv, men det är alltid lika kul att leta inspiration.

 


Förbannade blogg.se.....

Som ni kanske redan märkt så har blogg.se ändrat utseende totalt. Jag ogillade det redan första gången jag såg det, men det finns inte ord för hur mycket jag hatar det efter att ha strulat med att byta design. Gissa vad? När jag gjort klart koderna på alla sidor så ändrar de plötsligt automatiskt tillbaka till de gamla koderna på den förbannade kategorisidan... flera gånger! Om inte blogg.se kan åtgärda detta enorma problem så tar jag bort bloggen. Vad är poängen om jag inte kan ändra min design liksom?


Nykomling!

Igår eftermiddag hämtade vi äntligen hem vår nya kattunge Bamse! Ska försöka lägga in någon bild så fort jag får tid, men så länge kan jag beskriva honom som en liten röd sötnos med stora brun/gula ögon. Vill gärna vara med hela tiden, oansett tempo. Kan somna i princip var som helst - tex mitt på mitt skrivbord där han låg tidigare idag. (: Han är också både mat- och pratglad. Sätter sig vid fötterna och piper när han vill bli upplyft.
 
Våra andra katter Leo (helig birma) och Pepsie (vit/svart bondkatt) håller sig fortfarande lite på avstånd, men är samtidigt extremt intresserade av att lära känna minstingen. Vi får väl se hur det utvecklar sig!
xx Zara
 


Gossip Girl säsongsavslutning!

Hallå där! Ni missade väl inte säsongsavslutningen av Gossip Girl igår? Satt på nålar genom i princip hela avsnittet, eftersom jag visste att säsongsavslutningarna alltid slutar lika spännande. Älskade att se Blair & Dan ihop, men efter att ha fått upplevt det känns det ändå som det är Blair+Chuck och Dan+Serena som alltid har passat bäst. Helt förvirrande det här med Bart Bass måste jag tillägga. Och är det bara jag som tycker Lola är extremt falsk? Stör mig på henne. Iaf, lite kul att Cobra Starship's sångare Gabe Saporta dök upp i rollen som Zeke alldeles i slutet. Hoppas vi får se mer av honom.
 
Idag har jag haft en sista körlektion innan de har stängt i ett par veckor. Nästa lektion är halkkörning den 7 Augusti. Imorgon drar vi förresten iväg till Gränna. Hoppas på bra väder. Bästa sommaren på länge, eller hur?...
 
xoxo Zara