2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Depp

Sitter hemma och deppar idag. Saker har inte riktigt varit såsom man vill de senaste veckorna. Pga det har jag dessutom börjat tappa mer hår igen. Usch, kan det inte bara bli sommarlov nu så man slipper all stress?

DAGENS SPELLISTA: (för er som känner er lite nere)
Pixie Lott - We just go on
Bruno Mars - It will rain
One Direction - Moments
Skylar Grey - Invisible
Leona Lewis - Iris
McFly - The end
Miley Cyrus - When I look at you
Shirley Clamp - En ny chans
Amanda Fondell - All this way
David Guetta ft. Usher - Without you
Demi Lovato - Scyscraper
Avril Lavigne - Everybody hurts
Anna Abreu - Come undone
JoJo - Keep forgetting
Selena Gomez - Ghost of you
Kelly Clarkson - The sun will rise
Ameerah - Sound of missing you
B.o.B ft. Hayley Williams - Airplanes
Beyoncé - Halo
Ke$ha - Bad dream
Nicole Scherzinger - Don't hold your breath
Taylor Swift - Back to December
Fefe Dobson - Set me free
Ashley Tisdale - It's life
3OH!3 - R.I.P


Jag älskar mitt bloggarkiv

Satt precis och kollade genom en massa gamla blogginlägg.. typ de från 2010, då jag startade bloggen. Skrattretande! Liksom.. oj vilken attityd man kan ha. Värsta "queen coming thruu". Hoppas ni håller med mig om att jag faktiskt mognat en hel del på den fronten under det senaste året.

För det andra så kan jag inte fatta att jag ens vågade lägga in alla svinfula avatars etc jag gjorde innan jag verkligen lärt mig photoshop ordentligt. Snackar alltså fortfarande om år 2010. Haha, sweet 16...

041




The Last Song

Kan inte fatta att jag inte kollat på den här filmen tidigare. I början tänkte jag att den var lite som Georgia Rule och According to Greta, med det där tonårstjej som över sommaren bor hos en släkting hon inte haft så bra kontakt med. Men The Last Song har SÅ MKT mer djup och starkare handling än båda de filmer jag precis nämnde. Dessutom tycker jag Miley Cyrus skådespelade väldigt bra i denna film. Grät ögonen ur mig. Defenitivt att rekommendera!


Uppiggande video

Har bara ett tips för dig som känner dig nere - sök One Direction på YouTube. Haha, finns många skrattfester att hitta. Videon här nedan är nästan 6 min lång men helt klart värd tiden.

En av frågorna: "What would you do to prevent the aliens from eating your faces?"
Louis: "I'd sacrifice Niall!"
*tystnad*

ASG! fyfan vad lågt



Har ni tänkt på...

Vänner kan man hitta överallt. Men vart finns de äkta?



Gamla sommarbilder

Satt och tittade genom lite gamla fotomappar på datorn idag. Hittade tonvis med oredigerade gamla sommarbilder. Startade upp photoshop direkt och lekte med lite effekter på några av bilderna. Lägger nog in mer kommande vecka, men här kommer lite foton från sommaren 2010!












Stilikoner - Del 2

Har inte bloggat så mkt de senaste veckorna så jag tänkte det var dags att slänga in andra delen av mina Stilikoner. Har precis kollat på "According to Greta" med Hilary Duff, så givetvis fick hon vara med på listan. Vad det gäller Lindsay Lohan så är det (såklart) gamla bilder.. för vem vill se ut som henne i dagsläget? Även Selena Gomez fick vara med på ett hörn. Hennes stil kanske inte är felfri, men den har helt klart förbättrats det senaste året.

Stilikon #5 - HILARY DUFF


Stilikon #6 - LINDSAY LOHAN


Stilikon #7 - SELENA GOMEZ


Min nya favoritvideo

Alltså omfg! Århundradets bästa video eller vad? Räkna med många kommande avatars från den här snygga videon.




Stilikoner - Del 1

Kläd-och-kändis-galen som jag är tycker jag det är hur kul som helst att scanna genom varenda paparazzi-bild för inspiration. Har gjort mina egna stylebooks i nästan två år nu och tycker fortfarande det är lika underhållande. Kommer nog inte växa från det på ett bra tag.

Iaf, här kommer lite inspiration från fyra trendsäkra stilikoner. Finns såklart fler, men det är alldeles för sent för att jag ska orka samla alla just nu. Men följ gärna alla kommande delar av "Stilikoner" i kategorin Kändisar/Mode.

Stilikon #1 - ASHLEY TISDALE


Stilikon #2 - MILEY CYRUS


Stilikon #3 - AVRIL LAVIGNE


Stilikon #4 - ASHLEE SIMPSON



Blends, avatars och colorings!

Tjena! Kände att jag varit allmänt lat på vissa fronter under år 2011. Medans jag spammat galleriet med headers - och framförallt avatars, så glömde jag någonstans på vägen bort blends (aka signaturer). Kommer ihåg min blend-era under 2012. Har över 70 Ashley Tisdale blends från det året.

I alla fall, har precis laddat upp tre nya Tisdale blends, ett par Ke$ha avatars och colorings av både Tiz och K$. Lägger in några här nedan men glöm inte att titta förbi i galleriet för att se resten!

xoxo











Utmaningen - Outfits för hela veckan!

Ny utmaning! Dea ligger som vanligt före mig och har redan postat sin för ett par inlägg sedan, men bättre sent än aldrig.. eller hur? Känner mig väldigt kreativ som bara valde Ashley Tisdale bilder.


01. MÅNDAG: Starka färger är ju verkligen för inne till våren. Har själv tänkt skaffa mig ett nya par i typ denna stil. Tufft med ledig svart topp och högaste heelsen som kombo.
02. TISDAG: Knästrumporna är ju verkligen ett annat plagg som är absolut hetast just nu. Ska dock alltid kombineras med ett par höga stövlar. Knästrumpor + sneakers = kom och hjälp mig.
03. ONSDAG: Jag älskar rockigt i kombo med kvinnliga detaljer. Blev galet kär i den söta röda väskan ihop med den förövrigt rätt hårda outfiten.
04. TORSDAG: Idag kör jag på en lite ledigare stil med converse, slappa jeans och en snygg skinnjacka. Åh på tal om skinnjackan - blir den någonsin ute? Har samlat på mig tre olika modeller och har ytterst svårt att släppa taget om dom de allra kallaste dagarna då man hellre bör dra på sig vinterjackan.



05. FREDAG: Festfin till Fredagskvällen! Den här outfiten är verkligen helgullig. Lössittande vit topp, älskade skinnjackan, ett par söta mönstrade shorts kombinerat med tunna strumpbyxor och trendiga heels. Absolut något jag kommer kopiera i vår.
06. LÖRDAG: Lite buisness-snygg (även om det är Lördag). Tror att en viss Ashley fastnat för kombinationen svart och rött(?) Hur fräcka är inte de knallröda heelsen? Vill ha! Lägg även märket till dyrkriparna på händerna - Chanel handskar.
07. SÖNDAG: Åh älskade Söndag! Idag kör vi på sköna plagg rakt genom. Inte alltför åtsittande jeans, en enkel topp med matchande kofta + glitterprydda ballerinas (vill ha), sjalen (som alltid piffar upp en enkel outfit) och en to-die-for Chanel bag över axeln.


Utmaningen - Killar att kolla in under 2012!

Helt ny utmaning mellan mig och Dea. Kollade kategorien "Utmaningen" och insåg att vi inte haft någon utmaning sedan 10.10.10 - lite kul datum ändå. Iaf, här kommer den nya! Har inte lagt dem i någon speciell ordning.



LOUIS TOMLINSON (One Direction)



NIALL HORAN (One Direction)



TAYLOR LAUTNER (Twilight sagan)



PENN BADGLEY (Gossip Girl)



DANNY JONES (McFly)