2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Mina Favoriter: I ikoner

Det här är alltså en lite kul grej jag kom på häromdagen. Fixade precis ihop de sista ikonerna och satte ihop allt till ett collage under titeln "Mina Favoriter i Ikoner/Avatars". Blev rätt nöjd med resultatet, men förmodligen så har jag väl säkert glömt någon, med tanke på hur många kändisfavoriter jag har. Men de allra allra viktigaste finns här nedan. Har väl inte placerat dem i någon specifik ordning, men jag kan nog iaf säga att de 5 första är favoriterna. (De här ikonerna är alltså inte till för användning för någon annan än mig)
Enjoy!



Nytt och fräscht!


Tyckte det var dags att förnya designen lite, efter nästan två månader med den förra.
Temat är som ni ser - Avril Lavigne. Bilderna är outtakes från hennes photoshoot till senaste plattan.
Har inte så mycket mer att skriva, så XOXO


Dåligt med uppdateringar

Lite med uppdateringar senaste dagarna, som ni ser. Men jag har mått lite till och från och varit sängliggandes lite då och då. Har eventuellt upptäckt en astma som inte har med mina "sommar-allergier" att göra så det har varit rätt jobbigt med det då jag måste ha medicin till hands för de mest löjliga små ansträngningarna.

Iaf så kom min "Goodbye Lullaby" idag. Älskar både låtarna och designen på albumet. Är nu nöjd över att ha fyra plattor med min favorit-sångerska i CD-hyllan.

Och nu klickade jag på den förbannade enter-knappen för 189653 gången. Vet inte vad som är fel men den fastnar liksom nedtryckt hela tiden så skrivrutan blir bara längre och längre tills jag lyckats peta upp den. Lol, så går det när man aldrig köper nytt tangentbord. Får använda den andra entern så länge.

Har lyckats få besök av lite design-intresserade bloggare, vilket alltid är kul. Har ingen öppen beställning men jag har fixat ihop en design till http://shakiralove.blogg.se och har nu en annan förfrågan på gång, så jag tar inte emot några andra beställningar just nu. Måste hinna förnya min egen snart också.