2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Vilken lugg??

Ska till frisören den 12 December. Blir byte av hårfärg plus uppklippning och så funderar jag verkligen på någon typ av lugg - kan bara inte bestämma vilken. Står kanske mest mellan Ashley Tisdale's (ett lite mindre vågat klipp), Katy Perry's och Jessica Szohr's. Vad tycks?Juldesign!! :-)

Juldesignen är klar!! Tidigare än väntat eftersom jag åkt på en rejäl förkylning och varit hemma hela den här veckan. Hoppas det gillas! :))Oaktiv

Tjaa!
Har vart lite oaktiv senaste tiden, men har verkligen inte haft någon lust att blogga. Hinner bara inte ibland. Meen, snart kommer bloggen bli betydligt mysigare och nypimpad (hoppas du läste ordet rätt) med en snygg juldesign! Tänkte något i stil med juldesignen jag hade på min gamla hemsida förra året.

Sen så ska jag också försöka börja uppdatera lite oftare. Kanske lägga in lite bilder (som jag sa för typ hundra år sedan att jag skulle göra). Tänkte lägga in en profilbild på mig själv efter den 12 December då jag ska till frisören och förnya mig lite. :)

Och förresten.. håll tummarna med mig att det inte kommer någon snö alls den här vintern! Haha, I wish.
xoxoEn ny design är uppe

Blev riktigt nöjd med den. Dock vet jag att boarden under headern hamnar lite olika beroende på vilken storlek man har på sin datorskärm. Meen... whatever.


Blogg uppdatering

Tänkte informera lite om kommande händelser - både i blogg och irl.

Så småningom tänker jag evenuellt (kanske - om jag inte tröttnar ) börja lägga in lite fler bilder / foton etc för att hålla bloggen lite mer levande. Funderar även på att kanske göra någon design med min egen bild i nån gång, men det får bli efter att jag färgat håret och fixat nya fräscha extensions. Blir alltså (riktigt mörk) brunett igen i runt första advent. Börjar tröttna på att det röda inte går ihop med alla kläder. Dessutom har jag ju varit rödhetta i ett halvår nu. Dags att gå vidare! ;))

Förresten så har tatueringen nästan läkt färdigt hel nu. Trots att den är större gick det mkt fortare för den att läka än den förra. Det kom rätt oväntat. Just nu kliar det bara som fan!

Och för att tipsa lite nu när jag ändå håller på och skriver ett inlägg så tycker jag att ni ska ta vägarna förbi Espresso House och beställa en chai-latte någon dag. Bland det godaste som finns!

Vad det gäller designen så funderar jag på att göra en ny till helgen, om jag orkar. xoxo