2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Abbey Dawn Hösten 2012

Har kikat lite på förhandsvisningen av årets höstkollektion för Abbey Dawn! Hittade minst sagt ett par plagg (eller mestadels skor) som jag kommer att klicka hem när de släpps.
 
Kan också passa på att meddela om Avril Lavigne's förlovning med Chad Kroeger (sångare för Nickelback.. eller hur det nu stavas). Oväntat? Absolut! Vartenda fan verkar vara i chock.
 
  
  
  
  


Nästa Onsdag

Nästa Onsdag kommer jag göra en Miley Cyrus och kapa mitt hår! Dock tänker jag inte vara fullt så extrem. Har tänkt mig Ashley Tisdale's snygga klippning från 2008. Ska dessutom bleka så vem vet, håret kanske går av på mitten av sig själv. Skämt åsido, hitills har alla blekningar gått felfritt. Ser fram emot att se resultatet!


Jag har Photoshop CS6!!

 
 
Rubriken säger allt! Fick Photoshop CS6 (senaste versionen) av brorsan idag, vilket är en liten tröst med tanke på att det är dags för plugget igen imorgon. Dock har jag fortfarande CS5 kvar på den stationära. Nu har jag inte tid att skriva mer.. Photoshop väntar!
 


Halkkörning!

Hallå hallå! Tänkte slänga in ett snabbt inlägg bara för att bloggen inte ska dö ut. Har inte haft något intressant att skriva om på länge, men idag har jag varit på halkkörning i Laxå. Var lite nervös innan men det var verkligen hur kul som helst. Körde en bil med automat för första gången och blev helt kär. Låt oss begrava alla förbannade manuella bilar. Hur skönt som helst att bara gasa och bromsa utan att behöva tänka på någon dum koppling eller upp/nedväxling.
 
Imorgon blir det att sova ut eftersom jag gick upp 05:30 imorse. Kan tillägga att jag inte är någon mysig person innan klockan nio på morgonen.
 
xx