2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Hellcats till Kanal 5

Nog för att jag redan följer CW's Hellcats via nätet, men goda nyheter är det ju såklart ändå att serien kommer till Svensk tv i vår. Naturligtvis på Kanal 5. För er som inte sett det; Ingenting i hela världen slår Gossip Girl, men Hellcats är till 100% en toppenbra serie som är värd att följa. Jag kommer antagligen bänka mig framför teven även om jag redan sett avsnitten. Så glöm inte att hålla utkik!


Premiär för Avril's nya video

Så, för första gången sedan 2007 är det premiär för en helt ny musikvideo med the lovely Avril Lavigne (premiären var alltså idag). Då bortser jag såklart från fjolårets "Alice" video, eftersom den låten var för filmen.

Iaf, kollade precis på videon. Bedömning? Inte det bästa jag sett, men helt klart värd att kolla in. Nu har jag bestämt mig för att defenitivt beställa "What The Hell" toppen hon bär i slutet av videon. För att tycka till lite mer så såg hon för kul ut intill basketkillarna. Hon är minst sagt TINY.

Någon annan som sett videon och känner för att tycka till kanske?


fler avatars än jag orkade räkna

Tog mig tid för att ladda upp de här till slut. Börjar med att göra lite reklam i bloggen, och laddar lite senare upp dem i galleriet. Iaf, den här gången har jag delat in dem i teman istället för person till person. Drygt 95% av högen är med GG, men jag har slängt in ett par andra lite här och där. Ifall någon skulle vilja använda dem är det helt Ok men jag vill såklart ha lite cred för det. Hoppas det gillas. xx


♥ soft contrast ♥
kommentar: De här bilderna gjorde jag med, som namnet lyder, en lite mjukare kontrast. Till exempel, de ursprungligen svarta områdena är i dessa bilder mer åt det gråa hållet. Bör nog sparas som gif i photoshop för bäst kvalité vid användning.
 
   
   
   
   
   
   
   ♥ everything comes naturally ♥
kommentar: Färgstarkt och kreativt. De här ikonerna tar lite mer tid och energi än de "vanligare". Men jag älskar att arbeta med färgglada landskap i bakgrunden.

   
   ♥ smooth'n'blue ♥
kommentar: Om folk inte redan har gissat det så älskar jag mina blå effekter. Så What The Hell, varför inte göra en egen kategori för dessa underbart colorerade avatars då? Enjoy!

   
   
   
   
   
   ♥ the lively ♥
kommentar: En liiten kategori med tre avatars som jag verkligen tyckte om att göra.

  ♥ pink spot ♥
kommetar: Ett par enkla men härliga avatars med mina egna utvalda favoriter. Att spara de här som gif i photoshop (om sidan du ska ladda upp dem på inte tillåter png) är i princip ett måste. Spara dem i jpeg från budgetprogram så blir det rosa ljuset bara en död prick.

   
   
  
   
   ♥ got what it takes? ♥
kommentar: Några Hellcats avatars som jag inte orkade placera var och en i olika kategorier, så de fick en egen. Med Alyson Michalka och Ashley Tisdale!

   
   
Teasers


Har, som jag nämnde i förra inlägget, gjort en massa nya avatars. Mest med GG, men gjorde ett par Ashley Tisdale ikoner idag också. Iaf, vet inte exakt när jag lägger in alla. Kanske senare idag, kanske imorron. Men här kommer ett par teasers, för att ge en liten vink om hur det ser ut.Färgstarkt


Var kreativ ikväll och petade ihop en helt ny design!
Layouten på själva inläggen etc är densamma (förutom färgerna), men jag kände för att göra några lite större förändringar med headern denna gång. Tror jag lyckades med det. Blev i alla fall nöjd med den! :-)

Lite allmänt då så väntar jag just nu på att snön ska försvinna så jag får komma ut och springa som vanligt igen. Lovet är slut så nu när alla buddies är tillbaka vid skolbänkarna passar jag på att starta trimmandet inför vår/sommar 2011. Har börjat med pilates eftersom jag skulle vilja kirra lite "magrutor". På en lagom nivå, inte så det blir manligt eller något...

Har nyligen gjort en hel massa nya GG avatars förresten. Orkar inte ladda upp dom här just nu, men alla finns på min livejournal där ni hittar mig under användarnamnet vampirewaldorf.

xoxo


b + dHar riktigt intressanta nyheter! Tonvis med bilder från inspelningarna av de nyare GG avsnitten avslöjar att Blair och Dan faktiskt kommer att tillbringa väldigt mycket tid tillsamans i de kommande episoderna. Bilden här ovan är från avsnitt nummer 13 och jag längtar verkligen ihjäl mig efter att Gossip Girl ska komma tillbaka till de Svenska tv-rutorna snart igen. Blair & Dan som alltid varit mina favoriter har ju typ varit en dröm att se som par redan från början. Get excited!

xoxo


hmm...

Vaknade idag med två tjocksvullnade ögon. Det är fn tungt att hålla dem öppna. Hah, synd att det inte är Halloween, för med de här ögonen hade jag inte behövt klä ut mig.


Gossip Girl från allra första börjanGossip Girl från början? "Du menar då Serena kom tillbaka från internatet och började dejta lonely-boy?" tänker Du nu. Men nej, när jag säger "från början" menar jag från allra första start. För vi vet ju alla att GG faktiskt började genom Cecily Von Ziegesar's böcker om de glammiga överklasstjejerna från Manhattan.

Okej för att komma till saken. Jag vet att de flesta GG fans egentligen bara har sett serien, så jag som läst böckerna tänkte ta upp "lite" saker som skiljer sig mellan böckerna och serien. Men jag måste påpeka att serien är 589663 gånger bättre än böckerna.

DETALJER SOM SKILJER BÖCKERNA FRÅN SERIEN:
1.
I böckerna har Blair en 11-årig lillebror vid namn Tyler.
2. Eleanor's nyfödda som hon får senare döper Blair till Yale, efter hennes favoritcollege.
3. Eric Van der Woodsen är i böckerna Serena's storebror, som Blair vid ett tillfälle hook up with.
4. Chuck må ha varit "bögig" i början av tv-serien, men i böckerna klär han sig i färgsprakande kläder och bär runt på en liten tam apa.
5. Att Nate och hans lacrosse-kompisar gärna provar på droger har nämnts ett par ggr i serien, men i böckerna är han i princip ständigt hög.
6. Vanessa är i böckerna... skallig. Nej jag skämtar inte, det nämns ofta att hon rakar av håret så fort det börjar växa ut.
7. Minns ni Aaron Rose? Den puckade "non-exclusive" konstnären Serena dejtade under en kort tid. I böckerna blir Vanessa rikligt intim med den grabben.
8. Fatta att Jenny i serien är den totala motsatsen från böckerna - där hon beskrivs som kort, mullig och extremt storbystad med kort, krulligt, mörkt hår. Egentligen fattar jag inte varför de valde Taylor Momsen till rollen(!)
9. Men Dan då? Som är så söt och oskyldig i serien. Haha nänä. I böckerna är han en kedjerökande poet som är ganska så besatt av sex.
10. Lite mer om Dan då - under en kortkort period av böckerna var han sångare och frontman för ett populärt rockband.
11. Och på tal om det rockbandet så lyckades Jenny snirkla sig in bland bandmedlemmarna. Hon tillbringade en natt på deras hotellrum där ett litet privat party hölls. Hon låg inte med en enda av dem men var ändå stolt över slampryktena som cirkulerade efter händelsen.
12. Georgina Sparks är i böckerna en tjej Nate möter på rehab och sen har en kort romans med.
13. Blair och Nate var ett par i större delen av de första böckerna. I de senare blir Nate tillsamans med Serena men typ gråter hela tiden för att han saknar Blair.
14. Blair och Chuck har ingen som helst kontakt - förutom att de är vänner då. Sorgligt, I know.
15. Rufus är nog den allra sista Lily skulle falla för i böckerna. Han beskrivs som sjaskig, gråhårig, stubbig och allmänt motbjudande.
16. I serien älskade Jenny att sy, i böckerna målar hon.

Lägger kanske till något mer vid senare tillfälle om jag missat något viktigt!
xoxoAvspark 2011Är nu klar med årets första design.
Håller även på att planera lite för hur första designen på hemsidan ska se ut. Lade in en ny index sida igår så kolla in! Lite andra saker jag funderar över nu när det är ett nytt år.

• Ska försöka börja modeblogga lite mer. Inspireras av kändisarna och sånt som jag brukade göra.
• Ha stenkoll på min hemsidas besöksmätare och spamma ännu mer reklam. Vill att sidan ska växa ytterligare under 2011!
• För att snacka lite IRL nyheter så kommer min tatuering bli av i år. Förhoppningsvist innan sommaren för att undvika sol och badvatten. Är nästan helt hundra på hur jag vill ha den nu.
• Kommer någon gång under året att bli rödhårig igen. Inte riktigt än dock, då jag trivs som brunett. Dessutom är jag inte säker på exakt vilken röd nyans jag vill ha. Någon form av vinröd tror jag.

Glöm nu inte att kommentera mera under 2011, men inte anonymt.

XOXO