2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

shoppat

Slutade 11:30 idag och lite senare bar det av till marieberg för shopping. Lägger in lite länkar till det jag köpte (bara för att jag inte orkar lägga in bilder just nu).


Grå sweatshirt från Gina - http://www.ginatricot.com/kollektion/ccollection-p0.html#product_114978

Rockig t-shirt från Gina (blev helt GALET förälskad direkt) - http://www.ginatricot.com/kollektion/ccollection-p0.html#product_116456

Ett par svarta stövlar från Skopunkten (har ingen bild dock)

Avril Lavigne's nya parfym "Forbidden rose" (eftersom min "Black star" precis tog slut) - http://www.blogcdn.com/www.stylelist.com/media/2010/08/avril-lavigne-forbidden-rose-fragrance240do080210-1280849662.jpg (rekomenderar den verkligen, har aldrig luktat så gott förut)

Nytt diadem från Kicks. Köpte ett för några veckor sen som jag älskade... dock gick det sönder. Det tråkiga är att jag inte hittade exakt samma igen, men ett liknande.



Utmaningen /::/ Favorit i repris... igen

Tredje gången jag och Dea gör den här utmaningen. Men det är inte konstigt då den (a) jättekul och (b) ett säkert kort när man inte får några nya idéer. Överöser er med bilder av Tizzlan som vanligt. Enjoy!


Märkte just att det låg lite jeans-mania över de här bilderna. Notera att hon faktiskt bär samma jeans på bild ett (2010) som på bild fyra (2008). Även Ashley återanvänder, men försöker göra det lite i smyg. Även uggsen på bild två och tre är detsamma. Apropå uggs - finns det något bekvämare?



Skulle döda för Tisdales louboutin stövlar på sista bilden. Hur perfekt kombination är det inte med grå/silvrig sammet ihop med den röda sulan (som dock inte syns på just den bilden)? För att skryta lite så ser hennes hår på tredje bilden exsakt ut som mitt eget.



Gav lite plats åt Kristen Stewart, Lindsay Lohan och Ashlee Simpson också. Alla är tjejer med attityd, och det är just såna personer jag ser upp till. Skinnjacka, jeans, svarta leggins - love love love.



Mer Ashlee Simpson. Har nog haft med outfiten på bild två någon gång förut men den är både snygg och ledig så den fick åka med igen. Min absoluta favorit är dock bild nummer tre. ÄLSKAR'T


Grattis på födelsedagen

Avril Lavigne, som blev 26 år idag den 27:e September. Höll på att glömma men kom på i sista sekund.

Hilary Duff, som blåset ut ljus nummer 23 imorgon den 28:e September. Blir la en mysdag med maken?



Surgery

Glömde blogga i Torsdags, men anyway. Var till läkaren då angående mina andningsproblem och fick då reda på att det berodde på att jag har för små "öppningar" till näsan. Det de kan göra då är att operera bort en millimeter av "fettet" på var sida för att öppna upp och göra det lättare att få luft. Lät toppen att få ordning på det tyckte jag ... fram tills han berättade risken. Eftersom det går en nerv alldeles under näsan finns det risk för att man blir permanent bortdomnat på en liten yta där under. Det var just det som fick mig att tveka. Har ingen större lust att gå utan känsel under näsan, samtidigt som jag inte heller vill trilskas med andningsproblem hela livet.

ÅH beslutsångest


Excited excited excited

Läste precis lite om nästa avsnitt av Hellcats och LÄGG AV jag kan inte vänta längre. Måste googla på vem som ska spela Savannah's syster, undrar om hon är lik Ashley Tisdale? Iaf, det jag ser mest fram emot är att Dan kommer falla för Savannah, som han tidigare kallat för "bara en cheerleader". Drama drama. Men som sagt, jag kan knappt vänta. GOSH det är spännande.


Till minne av morfar < 3



Idag är det fem år sedan lilla morfar dog, därför ska vi till mormor och sedan en sväng till graven.
Fem år har gått så fort, ändå är det en så lång tid. Ont gör det då att jag kan vänta i en hel evighet men ändå inte få träffa honom igen.
Saknar dig <3


117 nya avatars!

Lite nya avatars, alla gjorda idag. Vill såklart ha cred ifall någon vill använda dem. De som är märkta med "zrgraphics exclusive" är endast till för mig själv. För att berätta lite om dom så tycker jag avatarer gör sig allra bäst när de är enkelt gjorda. Finast är när man leker med färger och kontraster lite. Och som jag sa tidigare, ingen användning utan att ge mig lite cred för arbetet. Hoppas det gillas! (-: 




♥ Ashley Tisdale {20}

   

    
    
    



♥ Lindsay Lohan {30}

  
   

   
   

 


♥ Ashlee Simpson {14}

    

    

   



♥ Avril Lavigne {21}

   

   
  

   
  

    



♥ Kristen Stewart {10}

    
  

  



♥ Eclipse {6} 

   
  



♥ Lady GaGa {10}

   
  

   



♥ Taylor Momsen {5}

    


Avatar mania

Håller på med en hel uppsjö av avatars just nu. Lägger förmodligen in allt senare idag eller imorron, men här kommer några snabba teasers.

  


The Pretty Reckless - Light me up

I Tisdags släpptes alltså deras debutalbum i UK. Laddade ner den och har lyssnat flera gånger redan. Jag som inte ens brukar gilla rock, men shit vad det här bandet är azum! Dock är jag lite missnöjd med omslaget till albumet så innan jag bränner skivan imorron tänker jag fixa ihop mitt egna omslag.

Låtlistan...
01 My medicine
02 Since you're gone
03 Make me wanna die
04 Light me up
05 Just tonight
06 Miss nothing
07 Goin' down
08 Nothing left to lose
09 Factory girl
10 You

Låtarna är riktigt bra, men jag hade önskat att "He loves you" skulle varit med. Men men (:


Ny design på G

Eftersom jag vart så uttråkad idag har jag underhållt mig med att göra nya designer till nästan alla sidor jag har på nätet. Eftersom bloggen inte förnyats på länge tänkte jag göra ny header till den. Den är på G just nu så kolla tillbaka snart.