2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Back to school

Så var det dags. Tycker inte det känns längesen jag hoppade av från medialinjen på Bauer i vintras. Nu har drygt 9 månader redan gått och imorgon är jag tillbaka i skolan igen. Med lite blandade känslor. Är extremt taggad över alla nya människor, men efter så lång ledighet kommer det bli hårt att komma tillbaka till de gamla rutinerna.

Börjar då läsa djurprofilen imorgon. Jag blir ett år försenad så jag kmr att gå med 95:orna. Har faktiskt vant mig vid den tanken efter så lång ledighet, så det är inget som direkt stör mig längre. Huvudsaken är att jag blir nöjd med den här linjen.

Önska mig lycka till!
xoxoUttråkad?

Du har väl inte missat den officiella alternativa versionen av Bruno Mars "The Lazy song" video? Om du är uttråkad så kommer den utan tvekan få dig på bättre humör, asg:
http://www.youtube.com/watch?v=dULOjT9GYdQ&feature=player_embedded#!

Är du å andra sidan mer ute efter något snyggt att titta på kanske du ändå borde välja orginal versionen.

xoxoRecension: The RoommateMed Leighton Meester, Minka Kelly, Cam Gigandent, Aly Michalka och Nina Dobrev i rollistan är The Roommate en riktigt kändistät film. Har precis kollat klart på filmen och den var faktiskt ännu bättre än jag hade förväntat mig. Leighton i sin roll som psykiskt instabila Rebecca blir besatt av sin rumskompis Sara (Minka Kelly) och blir tvungen att på ett eller annat sätt bli av med allt och alla som lyckas fånga Sara's uppmärksamhet.

Betyg: 5/5 - Defenitivt något du borde se, om du inte redan gjort det!


The Roommate

Beställde Leighton Meester's nya film The Roommate" i Söndags och fick hem den redan idag, trots att den egentligen inte ska släppas förrän imorron. Iaf, ska kolla på den ikväll och berätta om hur den var efteråt! (:

Har förresten funderat lite på att guida er lite genom funktionerna i photoshop här i bloggen. Någon som har något spec önskemål på vad de skulle vilja lära sig?

xx Zara