2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Flumeride, uppsvinget, kanonen, Lisebergsbanan ......




Blir ni inte frestade av rubriken? Det blir i alla fall inte jag. Haha. Har precis kommit hem efter en lång lång dag på Liseberg. Ska försöka beskriva min och Angelicas dag kortfattat:
• Gick upp 05:00
• Packa det sista
• Hämta Angelica 06:10
• Tåget gick 07:10
• Framme i Göteborg runt 10:00
• Yrar runt efter rätt spårvagn
• Går på fel spårvagn
• Hamnar i ett helt annat land? TA ALDRIG 4:AN TILL ANGERUD. ALDRIG!!!!
• Får panik och springer in i närmsta affär och frågar om hjälp
• Får reda på vilken spårvagn som går till Liseberg
• Framme vid Liseberg 12:00 (en timme senare än tänkt. heh)
• Tekniskt fel på Lisebergsbanan (vi har åkt färdigt banan men sitter nu fast i våra "selen")
• Fråga om rätt spårvagn tillbaka till Centralen
• Framme vid centralen - Tåget gick 18:02
• Hemma i Örebro runt 21:30 (försening pga rälsarbete)


Vi hade verkligen hur kul som helst. Men allt springande och åkande överallt tar på krafterna. Nu behöver inte jag besöka Liseberg på ett tag.


Liseberg imorgon

Som rubriken lyder. Imorgon drar jag och Angelica med tåget till Göteborg - sedan vidare med spårvagn mot Liseberg. Hoppas ni har kul där hemma där ni sitter. För jag kommer i alla fall ha kul.
CiaoCiao! ♥


Mot mörkare tider...

Rubriken kanske låter dyster - bra är det väl då att jag faktiskt inte menar vädret. Jag snackar naturligtvis om mitt ständigt omtalade hår. Det kommer nog inte direkt som en chock att jag ännu en gång planerar förändra det. Har varit blondin sedan början av året men nu har jag tröttnat och tänker gå tillbaka till brunt igen. Dock inte lika mörkt som jag hade på slutet av min förra period som brunett. Ska till min frisör kommande vecka för att boka tid.


Här kommer några bilder på färgen jag tänkt mig. Har haft den en gång tidigare så det blir ingen total nyhet.








Och sanningen bakom min planerade förändring är ju att jag faktiskt passar mycket bättre i mörkt hår. Har tyckt det hela tiden, men det har varit kul att provat på det blonda - då jag ändå testad alla andra normala hårfärger.



Outfits för en hel vecka

Blev sugen på att sätta ihop en hel veckas outfit utgående från Ashley Tisdale candids - eftersom jag som bekant är galen i hennes kläder. Då bilderna var enorma har jag förminskat alla så de är i samma storlek. Plus redigerat dem lite så jag ser om någon skulle ha kopierat härifrån. HAHA. Fan vad snål jag är. I alla fall. Enjoy!



MÅNDAG //
Jag börjar veckan med en snygg och välkammad, men ändå inte alltför uppklädd outfit. Är verkligen helt besatt av de här jeansen. Snyggaste färgen jag sett på länge.




TISDAG //
Högklackat är alldeles snyggt för att bara användad till de viktigare tillfällena. Vem har sagt att man inte kan strosa runt i heels till vardags? Till Tisdagens outfit valde jag i alla fall ett par somriga jeansshorts med en härlig svart topp som kombo.




ONSDAG //
Jag älskar verkligen skjortor och ljusa jeans så det här var en ultimat outfit för mig. Älskar vilken härlig färgklick det blir med hjälp av de röda solglasögonen.




TORSDAG //
Veckan börjar lida mot sitt slut. Det är Torsdag och jag har valt en lite mer preppy, men ändå stilren och ungdomlig outfit. Svarta leggings är alltid en klassiker - men det behöver naturligtvis inte göra dem tråkiga.




FREDAG //
Uppklätt var det här. För alla vet ju vad Fredag betyder. Älskar hur fin matching det blev med blont hår, svart klänning och ett par beige heels i samma färg som håret. Lägg även märket till de röda naglarna.




LÖRDAG //
Åh den här outfiten är så söt. Somrig kjol, enkel topp, den omtalade jeansjackan och mina ännu mer omtalade älsklingsboots. Har inte fått så många tillfällen att använda dem än men till en outfit som den här åker de på direkt. En perfekt outfit för en lugn dag med lite nära och kära.




SÖNDAG //
Jag avslutar då veckan med skönaste plaggen hitills. Mjukiskläder gör sig snyggast när man själv är osminkad. Om man inte vill se alltför sunkig ut kan man istället lägga ner lite mer tid på håret (men utan att få det att se för överstylat ut) och hänga en trendig väska över axeln.



Chace haffad av polisen




Chace Crawford försöker tydligen efterlikna hans karaktär Nate Archibald's beteende från Gossip Girl böckerna.
Nyligen haffades han av polisen för olaga innehavande av marijuana. Dock släpptes han då mängden inte var tillräckligt stor för att fälla honom. Don't do drugs Chace.


Utmaningen - Liknande kläder jag själv bär

Ny utmaning - eller gammal kanske jag borde kalla det. Det är samma som Dea's och min allra första utmaning (det är nu ni ska bli nostalgiska), och eftersom den var så kul tyckte vi att vi lika gärna kunde göra den igen.


Nej, jag har aldrig hört uttrycket less is more. Och då menar jag inte kläderna, utan mängden av bilder. Hade svårt att bestämma mig så jag röjde med det mesta. Enjoy!




Okej, så här försökte jag alltså variera mina kändisval lite. Vad sägs som Lauren Conrad's härliga tröja tillsamans med ett par ljusa, slitna shorts och flip-floper? Sedan har vi fröken Simpson i en rockig / inte alltför varm outfit. Efter det Audrina Patridge i ett par snygga shorts och en ännu snyggare topp. Sist men inte minst (eller jo hon är minst) har vi Kristen Stewart på två bilder med samma jeans, samma strumpor och samma skor. Haha. Men överdelen varieras.




Aja jag kan tydligen inte göra ett enda inlägg utan att blanda in Ashley Tisdale. Men hon är som sagt min ultimata stilikon - kan inte hjälpa det. Kommer inte att motivera mina val av bilder så mycket. Bilderna säger allt.




Det blev tre hela rader med bilder den här gången. Hittar ju alltid så mycket snyggt som jag skulle döda för att lägga beslag på. Notera att skorna i första bilden här redan ligger i min garderob. Och ja, det är exakt samma för de är märkesskor. Annan kommentar jag måste lägga är att jag är dökär i outfiten på fjärde bilden här.



Sammanfattning av avslutningsveckan

Nu är den omtalade avslutningsveckan över. I flera månader har man gått och sett fram emot det, och nu är det över på ett kick bara sådär. Jag måste medge att det är långt ifrån så kul som jag trodde. Väl när klassen skulle skiljas åt efter avslutningen var det känslosamt och jag själv var på vippen att börja böla. Kommer att sakna världens bästa och underbaraste klass 9B så jävla mycket. Samtidigt som det är skönt att ha grundskolan avklarad så är jag hur depp som helst över att behöva skiljas från klassen. Som sagt, världens bästa 9B ♥




Och nu till lite sköna bilder från min händelserika slutvecka:


7 bilder från avslutningsmiddagen i Onsdags kväll. Lärarna hade skrivit dikter om alla elever, vi (9B) och 9C utmanade såklart varandra - som alltid och lite annat kul hände. Efteråt samlades alla nior utanför och fotograferade varandra. Jag + 8 andra från min klass trängde oss in i en av våra lärares bil (även bagageutrymmet) och blev skjutsade runt kvarteret av läraren med dunkande musik och nervevade rutor. Haha, så jävla kul!








Två bilder från sottern i Torsdags. (några sjuor på övre bilden)





Torsdag kväll - Här nedan är vi i full gång med att pimpa vår vagn inför avslutningen.





Och så sist men inte minst själva skolavslutningen, som började idag (Fredag) klockan tio. Halv tio samlades alla niorna i sina respektive klassrum och sedan gick vi iväg mot gympasalen. (Jag i blont lockigt hår, vit klänning och svart kofta.)



Anton, Micke och Pontus från vår klass framträdde med bandet.



Hela
klassen samlade. Notera skylten där bakom - Bättre ökända än okända (gjord av mig och Angelica)



Här syns ännu en av våra maffiga skyltar. Motivet på den här är samma som på våra klasströjor.



Asgarv! Jag bjuder på den här trots att jag är helt lost på bilden.



Jag avslutar med en till bild av hela klassen.



♥ 9B ♥


Slutspurten



Mina nio år i grundskolan lider mot sitt slut. Väl inne på sista veckan börjar det kännas riktigt konstigt med tankar som "jag kommer aldrig mer ha lektioner i det här klassrummet" och "den här skåpnyckeln kommer jag aldrig mer behöva". Shit! Men tro inte att jag deppar - tvärtom. Det ska bli så skönt att slippa de torra grunskoleämnena för att istället inrikta sig på det man själv har valt.


Till planeringen inför det som är kvar av denna sista vecka nu då. De allra sista lektionerna var idag.
ONSDAG - Förmiddag: Städning av skåp, lämna in böcker och skåpnycklar, privat "fest" klassvis // Eftermiddag: Benny Hill (musiktema) // Kväll: Avslutningsmiddag med alla niorna
TORSDAG - Förmiddag + Efiermiddag: Sotterndagen (Sottern är ett badställe högstadiet åker till varje år dagen innan avslutningen) Kväll // Hämta packning hos mig (ska sova hos en kompis), hem till Markus tms med några andra för att dekorera avslutningsvagnen (bland annat med skyltarna som jag och Angelica gjorde - maffigt värre). Senare samma kväll // Hem till Angelica för att bestäma frisyrer inför avslutningen.
FREDAG - Förmiddag: AVSLUTNING!! Eftermiddag: Fira bortom vett och sans (nej vi dricker inte).