2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Utmaningen - Outfits för hela veckan!

Ny utmaning! Dea ligger som vanligt före mig och har redan postat sin för ett par inlägg sedan, men bättre sent än aldrig.. eller hur? Känner mig väldigt kreativ som bara valde Ashley Tisdale bilder.


01. MÅNDAG: Starka färger är ju verkligen för inne till våren. Har själv tänkt skaffa mig ett nya par i typ denna stil. Tufft med ledig svart topp och högaste heelsen som kombo.
02. TISDAG: Knästrumporna är ju verkligen ett annat plagg som är absolut hetast just nu. Ska dock alltid kombineras med ett par höga stövlar. Knästrumpor + sneakers = kom och hjälp mig.
03. ONSDAG: Jag älskar rockigt i kombo med kvinnliga detaljer. Blev galet kär i den söta röda väskan ihop med den förövrigt rätt hårda outfiten.
04. TORSDAG: Idag kör jag på en lite ledigare stil med converse, slappa jeans och en snygg skinnjacka. Åh på tal om skinnjackan - blir den någonsin ute? Har samlat på mig tre olika modeller och har ytterst svårt att släppa taget om dom de allra kallaste dagarna då man hellre bör dra på sig vinterjackan.



05. FREDAG: Festfin till Fredagskvällen! Den här outfiten är verkligen helgullig. Lössittande vit topp, älskade skinnjackan, ett par söta mönstrade shorts kombinerat med tunna strumpbyxor och trendiga heels. Absolut något jag kommer kopiera i vår.
06. LÖRDAG: Lite buisness-snygg (även om det är Lördag). Tror att en viss Ashley fastnat för kombinationen svart och rött(?) Hur fräcka är inte de knallröda heelsen? Vill ha! Lägg även märket till dyrkriparna på händerna - Chanel handskar.
07. SÖNDAG: Åh älskade Söndag! Idag kör vi på sköna plagg rakt genom. Inte alltför åtsittande jeans, en enkel topp med matchande kofta + glitterprydda ballerinas (vill ha), sjalen (som alltid piffar upp en enkel outfit) och en to-die-for Chanel bag över axeln.



Kommentarer
Postat av: dea

gillar också dom där röda byxorna hon har på sig. älskar att hon matchar den andra outfiten med en t-tröja. Snyggt!

2012-01-05 @ 00:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback