2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

zrgraphics nyheter



Har lite nyheter på gång angående zrgraphics.
Brukar inte meddela så ofta om vad jag pysslar med för tillfället men nu tänkte jag
dela med mig lite.   

01: zrgraphics byter namn
Efter dryga 14 månader under namnet zrgraphics så planerar jag nu att byta namn.
Hemsidan kommer fortfarande att ligga kvar under http://zrgraphics.webs.com men
jag kommer förövrigt att byta ut namnet helt.

02: Ny tävling på gång
Jag håller på och planerar en ny tävling just nu. Naturligtvis med en design i potten.
Har inte bestämt något datum för när det kommer vara klart än, men mer info kommer asap.

03: Bloggdesign på G till dea
Så du inte tror att jag glömt det, hehe. Design till http://ooopss.blogg.se ligger
alltså under konstruktion.


Colorings & Blends

Gjorde ett par colorings slash blends igår och idag. Hoppas det gillas.
















Ny Design

Helt ny design! Blev mer nöjd med den här än jag blivit med någon annan bloggdesign faktiskt. Det har ju inte alltid varit min grej att styla bloggar, tills jag lärde mig att html funkar lika bra här som på andra ställen. Men nu ska jag gå till sängs. Ciao Ciao <3



Låt 01: Breaking Dawn

Har inte skrivit en låt på år och dagar känns det som. Ikväll fick jag ett infall och skrev den här låten. Namnet är såkart inspirerat från Smeyer's bok från Twilight sagan - Breaking Dawn. Enjoy!


As crystal clear as a tear touching the water surface for the first time.
As obvious as the dark settles when the sun goes down.
Why’d you have to leave me here to heal the entire damage that you created?
I’m not weak but you got me tired while you kept me running after you.
And I’m not sorry at all since you’re the one who could never face the truth.
But I’m done crying over you, and I’m done fighting to figure out what’s on your mind.
When the day stars are shining brighter than the whole sun arrives you will finally understand, that you made your big mistake by putting me on this pedestal although all you did was to only scratch on the top of my potentials. You looked, but where never really seeing.

 
So take this bow.
You made me look like a fool out there, oh why did you do it?
You know I wanna believe that I was never being a stitch of foolish, but how could I when all you did was pushing be down and making me feed your own complacency.
Well I hope you’re happy now cuz’ I’m about to tell you about me moving on.
It’s a breaking dawn, and I feel free.

 
So relieved. So done. So unafraid. And so spiteful.
Maybe I’m not an angel, but you certainly did nothing to improve my review.
Watch me when I’m entering the stage along with that guy from your team. Think about me when you’re hooking up with some girl at that trashy little club in Chicago.
I’ll be long gone by then. Drinking champagne with the president and conquers the headlines all day long. And what are you up to these days? Running errands for your new dominant girlfriend? What do I care. I’m the last one standing.

 
 So take this bow.
You made me look like a fool out there, oh why did you do it?
You know I wanna believe that I was never being a stitch of foolish, but how could I when all you did was pushing be down and making me feed your own complacency.
Well I hope you’re happy now cuz’ I’m about to tell you about me moving on.
It’s a breaking dawn, and I feel free.

 
So this story is over, and I am ready to shut the book for good.
Confusing, amusing, manipulative and unnecessary.
Why even bother? I’m not the only one being left without a dry eye. I’m not the only one who got a broken heart instead of the Cinderella story we’re all trying to reach.
So put me from that pedestal, I don’t belong there.

 
So take this bow.
You made me look like a fool out there, oh why did you do it?
You know I wanna believe that I was never being a stitch of foolish, but how could I when all you did was pushing be down and making me feed your own complacency.
Well I hope you’re happy now cuz’ I’m about to tell you about me moving on.
It’s a breaking dawn, and I feel free.



Copycat??



Blev rätt förvånad när jag upptäckte detta. För det är faktiskt inte Vanessa Hudgens som är boven i dramat - nämnligen Ashley Tisdale. Kollade upp datum och bilden på Vanessa togs den 27 Juni, medans fotot av Ashley inte togs förrän den 11 Juli. Så vad hände Ash? Idétorka eller bara saligt förälskad i väninnans outfit?


Utmaningen: En hel veckas outfits

Sorry D att jag inte gjorde klart utmaningen igår. Blev för trött. Men iaf, här kommer gårdagens utmaning - bättre sent än aldrig, right? Försökte blanda med lite olika kändisar denna gång istället för att plöja alla Ashley Tisdale outfits. Enjoy!



Måndag
- Jag piffar upp den horribla Måndagen med en übergrym outfit - okej jag var tvungen att ha med Tizzlan någon dag. Tycks?



Tisdag
- Kristin Cavallari gör en stilren premiär i min blogg med dena somriga och enkla outfit. För vem äger inte ett par jeansshorts och ett vitt linne i sommarvärmen?



Onsdag
- Jag gör Onsdagen till en soft dag med Kristen Stewarts sköna style. Jeans, randig tröja, converse och svart hoodie - simplare blir det inte.



Torsdag
- Vanessa kan verkligen få en att gapa. Antingen av skräck eller av förundran. Men denna outfit blir det mitt sistnämnda. Jag bara ÄLSKAR långa koftor och med ett sött linne + slitna jeans och heels till blir det ett säkert kort.



Fredag
- Ignorera att det är Ashley Tisdale på bilden igen. Det här är en av mina favoritoutfits genom tiderna. Allting är så (ursäkta) förbannat genomtänkt. Vill ha!



Lördag
- Gråsvarta jeans eller leggings är en av mina absoluta favoriter. Avril Lavigne sportar dem tillsamans med en mönstrad topp och ett par söta heels med lagom hög klack. Passade henne när hon staplade full ut från klubben så det passar garanterat oss dödliga i vardagen.



Söndag
- Ashley Greene avslutar veckan både bekvämt och snyggt. Lång kofta (favorit i repris), enkelt linne, svarta jeans och ett par sandaler som matchar toppen. Perfekt!


Utmaningen - 5 snygga frisyrer

Ny utmaning mellan mig och Dea. Eller inte ny egentligen, vi har haft en likadan en gång tidigare. Men vad gör man när man får idétorka. Iaf, till saken nu - Här kommer de 5 frisyrer jag valde ut, ej i inbördes ordning.



Kristen Stewart
- Jag är faktiskt ett stort fan av KStew's senaste frippa. Men jag måste även säga att jag blev rätt förvånad när hon gick och blekte håret. Det är inte blont, men ljusare är det allt. Och vi gillar't!



Ashley Tisdale
- Klart att jag inte kan driva en enda utmaning utan att blanda in Tizzlan. Det är bara att inse det - hennes stil är helt perfekt på alla sätt och vis. Den här frisyren var inte direkt någon besvikelse.



Jessica Szohr
- Satt och tänkte på vem från GG som äger det snyggaste svallet - och kom fram till att det måste vara Jessica Szohr. Extensions, I know. Men vem på den här listan förutom Kristen har inte det?



Ashley Greene
- Verkar som alla med en skön stil bär det fina namnet Ashley. Men ärligt talat, det här måste vara det allra snyggaste Twilight stjärnan toppat någonsin? Älskar det på alla sätt!



Lindsay Lohan
- En ung och fräsch Lindsay Lohan i ett underbart rött svall. Jag har alltid älskat rött hår, och av alla färger hon provat på så är det ju med det röda hon hör hemma. Och fatta att hon bara är ett år äldre än mig på de här bilderna. Advunsjuk någon?



Eclipse Eclipse Eclipse

Blev helt galen när jag hittade sista exemplaret av Eclipse affischmagasin i tidningshyllan. Köpte den, såklart - och nu hänger alla übersnygga posters redan uppe på väggen.


 





MIN PERSONLIGA FAVORIT //


Team Jacob all the way ♥


Must haves

För ett par år sedan letade jag som en galning efter ett par högklackade sneakers. Till slut hittade jag ett par svarta, efter flera månaders letande. Idag sprang jag på ett andra par sneakers med heels i jeanstyg. Gissa om jag blev störtförälskad. Ordinariepriset var 499:- men dock var det 50% så tänk er vilket kap. ;)






Nya photoshoots att se fram emot

Gårdagens rapport. Dessa foton togs i Beverly Hills den 10:e Juli när Ashley och hennes mamma Lisa var på väg till en fotografering med Seventeen. Personligen älskar jag alla photoshoots den tidningen gör med olika kändisar (bland annat den de gjorde med Ash 2008) så jag set fram emot de nya bilderna. Lägger såklart in dem här när de släppts. xoxo






Vart tog Tizzlan vägen?

Jag vet. Såklart. Det var ju ett tag sedan jag la upp bilder över dagens Ashley händelse, så här komer en full rapport. Jag säger bara - äntligen nya candids! Fröken Tisdale har varit i Toronto för filminspelning de senaste veckorna vilket har resulterat i brist på nya paparazzi-foton. Fotograferna är inte lika giriga i Canada. Men för att komma till saken så är Ashley nu tillbaka i LA igen. Här kommer de senaste dagarna i direkt bild.


9 Juli - Lämnar Andy LeCompte hårsalong (helt fräscha extensions Ash?)



9 Juli - Anländer till Andy LeCompte hårsalong



8 Juli - Lämnar en hårsalong



8 Juli - Äntligen tillbaka i LA och på väg till en studio i Hollywood.


Mycket att vänta inför fjärde säsongen

Inspelningarna inför fjärde säsongen av världshistoriens bästa tv-serie är i full rullning. Det är såklart Gossip Girl det handlar om! Blake och Leighton är för tillfället nere i Paris och spelar in de första episoderna. Som ni säkert minns så drog de två bästisarna iväg mot Frankrike i slutet av tredje säsongens sista avsnitt. Leighton ligger inte på latsidan - då hon dessutom spelar in filmen Monte Carlo nere i Paris just nu (tillsamans med bland andra Selena Gomez). Men tillbaka till GG. Kommande bilder är fotograferade under inspelningarna den 4:e och 5:e Juli. Färskare blir det alltså inte!