2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Hellcats första säsong närmar sig sitt slut

Såg precis de två senaste avsnitten av Hellcats. Kan knappt fatta att första säsongen redan närmar sig sitt slut. Känns inte länge sedan jag såg första avsnittet, vilket var någon gång i September(?), ungefär. 19 av 22 avsnitt har fått så det drar ihop sig till final. Undrar verkligen hur det kommer att sluta.


Avsnitt 18 - Woke up dead
Marti vill ta reda på mer om sin far, och Wanda bestämmer sig äntligen för att låta henne få veta hur det egentligen ligger till. Dan spelar in en zombiefilm med hjälp av Hellcats-gänget. Asg på Savannah's bitchslap och "Positive outcomes only". 
EXTRA: AJ Michalka gästspelar.

OBS! Spoiler








Avsnitt 19 - Before I was caught
Vad är det Lewis egentligen har fuskat med? Och vem är det han försöker skydda? Det avslöjas givetvis i avsnittet (och i min spoiler - klicka inte på den om du inte vill veta redan nu). Red's ex-fru Emily återvänder i Lancer i uppdrag åt skolan. Marti hamnar i en lite pinsam situation med en lärare...

OBS! Spoiler







Händer i veckan...

Idag har jag varit till två olika tatuerare i Hallsberg. Ett av ställena verkade kanon så imorgon ska mamma ringa och beställa tid till mig. Det fanns tid den 10:e Maj, så jag hoppas på att den tiden finns kvar när vi ringer imorgon.

Imorgon ska jag också till min frisör för att äntligen bleka och bli av med det vintertrista bruna. Nej jag ska inte vara blond, för redan på Fredag ska jag färga det rött. Längtar!

Och på Lördag blir det Pålsbomarken med Angelica.


Dagens bild - 22 April



Min nya favoritbild. Haha, störtskön!

Tänkte börja lägga in dagens bild lite nu och då. Inte varenda dag, men typ när jag känner för det. Den här fick bli dagens bild för 22 April, eftersom klockan ändå är halv tolv snart. Enjoy!


56 nya ikoner!

Gjorde en massa helt nya avatars igår och idag. Just nu är de inte för användning, men de kommer snart till galleriet!

Avril Lavigne {6}


Hellcats {6}


Bruno Mars {20}


Ashley Tisdale {6}


Gossip Girl {18}


Himlen börjar här

HIMLEN BÖRJAR HÄR
"Lennie är sjutton år och lever ett tryggt liv i skuggan av sin utåtriktade syster Bailey. Men när Bailey plötsligt dör förändras Lennies liv dramatiskt. Förlamad av sorg drar hon sig undan alla i sin närhet, men vad gör man när man plötsligt drabbas av passionen?"

Har nästan läst ut den här boken nu och kan starkt rekomendera den. Det är en sån där typisk bok som man inte kan lägga ifrån sig när man väl har börjat läsa. Perfekt för er som (precis som jag) är överförtjusta i ungdomsböcker där både sorg, lycka och kärlek finns med. 
Betyg: 5/5


Haka på vårtrenderna

Har inte modebloggat på väldigt länge nu, så jag kände helt plötsligt för att kasta in ett inlägg. Det kommer alltid nya trender inför vårsäsongen, här kommer mina två favoriter för nu.


DETALJERADE/UTMÄRKANDE SKOR - som Ashley Tisdale
Hur skönt är det inte att bara dra på sig ett par ordinary tygskor, enkla ballerinas eller flip-flops när värmen kommer? Jo, det känner vi alla till. Men det finns bekväma skor som har det lilla extra.
Bild 01: Blev helt galet kär i de här nitbeklädda skorna. Vi har alla sett nitprydda pumps, men något som liknar de här har jag nog aldrig tidigare sett. Vill ha!
Bild 02: Några andra skor jag gärna skulle ha i min garderob är de här supersöta Chanel ballerinorna. Inte världens flashigaste sko i sig, men det stora märket frampå gör hela skorn helt underbar.
Bild 03: Gud vad tjatig jag är! Mina är i samma färg som på bilden, men den verkar inte finnas att få tag på just nu. Märket är iaf Minnetonka och du hittar dem här i svart, och här i en typ ljusbeige färg.
Bild 04: Åh, har nog aldrig sett ett par snyggare boots. Mörkbrunt är så mycket snyggare än svart, och med de ljusbruna detaljerna runt om blir de helt perfekta att bära ihop med ett par solbrända ben och enkla jeansshorts.


RUTIG SKJORTA + TIGHTS - som Lindsay Lohan
Skjorta och jeans i all ära, men för att vara ärlig - hur sköna är ett par jeans när hettan lägger sig? Ett par klassiska svarta tights (långa eller trekvarts) och en snygg rutig skjorta är en av mina absoluta favoritkombinationer. Kom ihåg att skjortan måste täcka rumpan. Har sett många personer som använder tights som byxor (haha, nu låter jag som 'Blair Waldorf'), men de är faktiskt aldrig snyggt att se bakdelen på någon som bär ett par helt vanliga tights. LÄR ER DET!
Bild 01: Den här skjortan är nog min favorit. Har själv skjortor i en rad olika färger, men ännu ingen svart/vit-rutig. Dags att införskaffa. Dessutom kombinerade hon det perfekt med ett par medellånga tights och ballerinas.
Bild 02: Buisness-ready i snyggt knäppt skjorta, tights och högklackat i form av pumps. Kanske inte syns på den här lilla bilden, men på halsbanden står det "Lindsay". Tycker det är hur fräckt som helst med namn på halsband.
Bild 03: Den här röda varianten är riktigt snygg! Tycker också om att hon här valde ett vitt linne under istället för svart igen. Hon valde också ett par tuffa boots till tightsen den här gången. Lindsay lyckades, men man får vara försiktig med att inte bära för stora/klumpiga skor till ett par smala tights.
Bild 04: Blåvit skjorta kombinerat med tightsen och to-die-for skorna. Det enda felet jag kan påpeka är den hemska hårfärgen. Platinablond har aldrig varit inne och kommer aldrig att bli det. De enda som säger det är blondinerna själva. Och vi vet ju att dom inte är något att lyssna på. Vill du bli blond? Satsa hellre på de naturligt blonda nyanserna hon har i de tre övriga bilderna. 


Gjorde min egen lugg.

Blev plötsligt väldigt sugen på att testa lugg. Inte så sugen att jag kommer vilja ha det varenda dag, så jag fixade en lösning och gjorde min egen lugg idag. Tog gammalt löshår som jag inte längre använder, klippte och sydde ihop två dubbla för att få luggen tjockare. Blev riktigt bra och har nu gått runt med den hela dagen. Slänger in två osminkade bilder på hur det ser ut. Personligen tycker jag att lugg alltid är snyggast ihop med uppsatt hår.



Helt ny design!

Gjorde en ny häromdagen, dock blev jag inte helt nöjd med den eftersom den kändes alldeles för mörk och tråkig. Så idag har jag suttit ett par timmar med att kasta om koderna helt. Blev själv riktigt nöjd med resultatet så den kommer förmodligen hänga kvar ett tag nu! Vad tycks?

Och du glömde väl inte Gossip Girl premiären igår? Helt underbart avsnitt (som jag iof säger om alla). Plötsligt är Söndag kväll det bästa som finns.

Cya (:


Lyssna på "Rush"



Lyssna på låtarna från Anna Abreu's senaste platta via min Youtube - http://www.youtube.com/user/TheZrgraphics

Var snabb med att ladda upp låtarna och har redan hela 1073 visningar på en av dem. Dock blev alla utom tre blockerade för olaga uppladdning, men jag laddade precis upp dem på nytt de flesta fungerar nu. Tror det är 2 stycken som krånglar lite.

Kolla in den här hemsidan (http://www.gossip.ee/articles/10850-idols%27ist-tuule-tiibadesse-saanud-anna-abreu-album-mueueb-haesti?locale=et) som faktiskt har lagt upp mitt klipp i ett inlägg som handlar om Anna.

Länkar till låtarna jag laddat upp:
01. Hysteria
02. Worst part is over
03. Stereo
04. Broken kind of good love
05. Send you packing
06. Mend
07. This girl
08. Other side
09. Dynamite (populärast)
10. Be with you


Anna Abreu - Rush



I Onsdags släpptes årets andra stora hitplatta och jag kan verkligen inte sluta lyssna på den. Finska idol tvåan med Portugisiska rötter har ännu en gång levererat en platta utan ett spår av en endaste dålig låt. Låt efter låt är verkligen sanslöst bra.

Låtlista:
01. Hysteria
02. Worst part is over
03. Stereo
04. Broken kind of good love
05. Send you packing
06. Mend
07. This girl
08. Other side
09. Dynamite
10. Be with you

Med tanke på hur bra alla låtarna är blir det rätt svårt att välja ut de allra bästa, men jag har några speciella favoriter. Spår 01, 02, 05, 07 och 09!