2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Rat-a-tat-tat on your dum-dum drumHallå där! Dåligt med uppdateringar, i know men har haft så himla mycket annat för mig nu i slutet av December. Julstrul och allt det där. Har haft en toppenbra jul och väntar nu spänt på nyår. Ser verkligen fram emot 2011, som kommer innebära en hel del nytt för mig.

Så, vad fick jag i julklapp då? I princip allt som stod på min önskelista. Ny kamera, Gossip Girl säsong 3, almanacka för 2011, en ny halsduk, såna där innetofflor som ser ut som uggs, två böcker, Ke$ha's dubbelalbum Animal + Cannibal, Choklad (haha min last), pengar pengar pengar, skräckfilm "Paranormal activity" tror jag den heter (har inte hunnit kolla på den än dock) och lite smått & gott.

På juldagen blev det middag hemma hos mormor. Hade egentligen tänkt skriva ett snabbt inlägg då men jag fick ingen tid över för det. Igår blev det shopping med familjen och Sara. Köpte faktiskt bara en cardigan och ett par stövlar så för en gångs skull gjorde jag inte av med alla pengar på en gång.

xoxoBästa säsongsfinalenSåg precis säsongsavslutningen av Gossip Girl. Lovar att det var ett av de bästa avsnitten någonsin. Spännande genom hela episoden och nu dör jag ju av tanken på att vänta i flera månader på att få se nästa avsnitt. Iaf, bara jag som verkligen tror en rätt udda vänskap mellan Blair och Dan börjar ta fart? Haha, de är ju för underbara ihop. Skönt att man äntligen fick reda på varför Ben och Juliet varit ute så hårt efter Serena. Verkar som Lily är more twisted än vi redan märkt.

xoxo


MinnenLangade över lite foton från kameran till datorn idag. Minneskortet är fullt, vilket alltid suger lika mkt. Iaf, hittade minst sagt en hel del minnen. Dessvärre kraschade ju datorn i våras och de ännu äldre bilderna försvann, men jag önskar något innerligt att jag hade lagt över dem på ett USB. Men men, inget att göra något åt.

Hittade i alla fall ett par andra bilder från i somras. Många på mig själv ute i solen men de är inte ens värda att visa (asg). Första tre bilderna är från Lisebergsresan med Angelica (och vi vet ju alla hur den gick). Men kul hade vi. Fjärde bilden är tagen efter avslutningsmiddagen (Fannie, Ida, Moa och Micke som syns i bild). På femte bilden förbereder vi vagnen och på sista bilden vet vi ju alla vad som är på gång. 9B ♥JuldesignHar uppdaterat bloggen lite. Har inte så mycket att skriva om men det roligaste med att pimpa bloggen är ändå att fixa med designen. Så, juldesignen är uppe och det är bara en vecka kvar till självaste julafton.

Kommer la inte vara så aktiv online, förutom internationellt (dvs min hemsida, fanforum etc). Har inte bloggat på nästan två veckor, ändå visar statistiken att det varit en hel del folk och tittat förbi. Kul. Eller snarare ironiskt.

Anyway, glöm inte att kolla förbi mitt nya galleri på http://zrgraphics.webs.com
Annars hittar ni mig på twitter (http://twitter.com/zrgraphics), i ett par olika fanforum och på msn (för er som har den).

Cya! xx Zara


I always get what I want

Storshoppade igår. Var tänkt att vi bara skulle inhandla julklappar men eftersom jag har världens bästa föräldrar så blev det ännu roligare än så. Så, igår fick jag:
• En till vinterjacka - Team Sportia - Runt 800:- (tror jag, inte säker)
• Ny våningsbur till gerbilerna - Djurens Center - ca 779:-
• Svart/Grå treggings - Cubus - 299:-
• Stor luvtröja, grå med gult tryck - Cubus - 199:-

E
fter att ha fått så lyxigt med prylar redan innan jul kan jag knappt vänta med att se vad som finns i mina julklappar. Tror nog iaf att jag får den där nya gröna digitalkameran. Min är så överanvänd, behöver verkligen en ny.