2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Säsongsfinalen




Tv-tidningarna gjorde ett surt misstag. Det är inte alls två avsnitt kvar av Gossip Girl's tredje säsong. Finalen är fan på Söndag! Okej, jag tänker inte göra någon hemlighet av att det är spännande spännande spännande!


Så vad har vi då att vänta till den stora finalen Söndagen 30:e Maj klockan 19:00 på högt ärade Kanal 5? Blair och Chuck har ett gripande möte i Empire State Building, Georgina återvänder i en blond peruk (oh ja, jag är extremt nyfiken på vad peruken ska vara bra för, Dan gör något som kommer hota det redan turbulenta förhållandet mellan Serena och Nate. Något extremt kommer även att hända Chuck...


Fjärde säsongen då? Det ryktas att både Taylor Momsen och Jessica Szohr kommer lämna Upper East Side av lite olika orsaker. Dock kommer både lilla Jenny Humphreu och Vanessa Abrams dyka upp ett x antal gånger under den fjärde och sista säsongen av GG.


Lite teaser-bilder från säsongsfinalen på Söndag;;
Säsong 3, episod 22 - Last tango, then Paris












Hur kommer det sluta?





Jag snackar förstås om Gossip Girl. Med endast två avsnitt kvar av tredje säsongen börjar jag bli rejält nyfiken på hur det kommer sluta. Snart dyker Georgina upp igen, vilket betyder att precis vad som helst kan hända.


Klart man längtar till fjärde och sista säsongen!


Dagens inköp

Klickade hem två söta plagg från nelly idag. Nästa helg blir det gallerian för mer shopping.
Här nedan ser ni vad jag väntar på att få hemskickat just nu.





Mina Favoriter - ANNA ABREU




Namn: Anna Eira Margarida Mourão de Melo e Abreu
Född: 7 Februari år 1990 i Vanda, Finland
Slog genom: Kom på andra plats i Finska idol år 2007
Album: Anna Abreu, NOW, Just a pretty face?
Framgång: Hennes första album har sålt i över 86.000 exemplar
Några bra låtar: Vinegar, Ivory tower, Come undone, Slam, 2nd chance, No estragues el momento
Kul att veta: Anna är halvt Portugis, och bor med sin mamma och 4 år äldre bror i Finland medans hennes pappa bor i Portugal. Resten av familjen har tidigare även dem bott i Portugal.





Blondie

Spenderade två timmar hos min frisör idag, så nu är jag blondare än någonsin förr.
Bilder kommer kanske lite senare i veckan.


Bitchen är äntligen tillbaka




Såg precis Gossip Girl och jublade när Blair visade sin gamla sida för första gången på en lång tid. Ingenting gör GG lika spännande som Blair's metoder att sätta dit folk. <3


På tal om bitchar så kan jag avslöja att inom loppet av två avsnitt så kommer Georgina tillbaka...


Utmaningen - Avslutningsbonanza

Dea fick en snilleblixt till utmaning, som då gick ut på att röja fram fem kändisklänningar vi gärna skulle bära på avslutningen. Det var superenkelt att hitta snygga klänningar, men just vita var det lite ont om. Men jag klarade det, såklart.




Faktiskt så var det denna outfit jag inspirerades av när jag beställde mina avslutningskläder. Somrig klänning som är väldigt kort och hänger slappt, en svart sjaglliknande "cardigan" med medellånga ärmar, acessoarer och ett par svarta skor.




Aw måste hitta något liknande. Vill ha det som sommarklänning för den är verkligen sjukt söt och uppklädd på samma gång.




Okej, själva kjolen är faktiskt för lång, men jag älskar verkligen de noggranna dekorationerna på överdelen. Ja tack jag skulle gärna sno den här klänningen av beautyn Leighton Meester.




Precis som föregående klänning så är den inte riktigt vit, men en lätt cremefärgad/beige klänning funkar också bra så länge det är en så pass söt och somrig klänning.




Till den sista bilden var jag bara tvungen att bryta alla regler. Men hur uppmärksammad skulle man inte bli i denna klänning när man står där med klassens vitklädda tjejer och ska ta en sista gruppbild? Annars skulle jag kunna döda för att ha den här klänningen i sommar.


Arkivet

Har gjort lite nya snabba prylar i photoshop idag. Mer kommer senare, för nu ska jag se på sommarkrysset. Ciao!























Frisyrspecial

Sugen på att klippa dig, byta hårfärg eller bara hitta på några nya uppsättningar till håret? Här nedan kommer några bilder på ett par frisyrer som är både sanslöst snygga och riktigt enkla. Uppföljare kommer säkert vid senare tillfälle.




Enkelt utsläppt med flätad lugg
En liten enkel fläta av luggen som sedan spänns åt sidan med en diskret hårnål är både enkelt och sött. Gör sig allra snyggast med mellanlångt inte alltför tjockt hår. 




Det slimmade
Vad är egentligen skönare än en lite snett placeras bena och hängande rakt hår? Platta, fixa en snygg bena och applicera lite glansspray för snyggaste resultatet. Funkar till absolut alla hårfärger.




Vardagligt med diadem
Jag vet inte vad ni tycker men jag var genast framme och kopierade denna übersöta frisyr. Hur enkel som helst dessutom! Några snabba drag med borsten och ett diadem är allt som behövs. Är allra sötast med blont hår, men funkar även bra till brunt. När det kommer till längden så funkar både mellanlångt (som på bilden) och längre.




Kort taggit
Denna frisyr ska defenitivt komma i de mörkare tonerna. Svart, mörkbrun eller djupt röd. I vanliga fall är jag inget större fan av Kristen's nya frisyr men just här fick de till det riktigt snyggt. Och så enkelt det är att bara dra bakåt håret lite slarvigt, lämna några strån hängandes för att rama in ansiktet och fixera med lagom mycket spray.




Mörka underhåret
Jag tycker faktiskt det mörka underhåret är lite för underskattat. Dock krävs det nog att du har extensions för att det ska bli riktigt snyggt (alternativt extremt tjockt och relativt långt hår). Jag kan inte låta bli att älska Avril's senaste blonda frisyr med mörkbrunt underhår. Dock får hon gärna slopa den rosa slingan nu.




Långa sidflätan
Noter att detta är bland de absolut hetaste frisyrerna just nu. Den långa sidflätan kan vara både gullig och rockig, beroende på hur man kombinerar kläderna. Och som sagt så är det ju enkelt, för jag behöver ju knappast förklara för er hur man flätar?




Oborstad morgonfrisyr
Kristen kommer undan med i princip vad som helst. Med hennes tjocka mörkt kopparröda hår är är det hur snyggt som helst att bara dra håret bakåt när det kommer ivägen. Synd att hon klippte av denna makalösa frisyr.




Enkel mittbena och "otvättad" look
Det är inte bara den sandblonda färgen som är helt underbar. Även den enkla frisyren är to die for här. Håret ser så där lagom "otvättat" ut utan att ändå vara fett (missförstå mig inte), och med en helt vanlig mittbena blir det snyggt utan att man ens behöver lägga ner specielt lång tid på håret.




Extensions extensions extensions
Man får inte gå alltför mycket överstyr när det kommer till de oändliga möjligheterna med löshår. Men till en plåtning är det långa, lite trashy borstade blonda håret den ultimata drömfrisyren.


Mina Favoriter - 78VIOLET (AKA ALY & AJ MICHALKA)




Tidigare kända som: Aly & AJ
Har nu bytt namn till: 78Violet
Bildades: 2004
Musikgenre: Pop
Skivbolag: Hollywood Records
Några bra låtar: Chemicals react, Potential breakup song, Flattery, Rush, Insomniatic, Silence


OM TJEJERNA

Namn:
Alyson "Aly" Renae Michalka
Född: 25 Mars 1989
Hemstad: Torrance, Kalifornien, USA
Övrig karriär: Har även medverkat i en rad filmer / tv-serier
Aktuell: Som Marti Berger i "Hellcats", där hon spelar mot bla Ashley Tisdale


Namn:
Amanda Joy Michalka
Född: 10 April 1991
Hemstad: Torrance, Kalifornien, USA
Övrig karriär: Har även medverkat i en rad filmer / tv-serier


På bilderna nedan: Aly bakom kulisserna på inspelningen av Hellcats, På Nylon's Young Hollywood Event 12 Maj 2010, Ute för att fira AJ's födelsedag 10 April 2010





Vad har du på dig idag?

Här kommer den absolut senaste Ashley ouftien.
Bilderna är tagna av efterhängsna paparazzis under hennes shoppingtur i Los Angeles idag, Torsdagen 13:e Maj.
(Okej klockan har paserat ett nu tekniskt sätt är det Fredag nu men det känns fortf som Torsdag så)





Utmaningen - De 10 snyggaste kändisarna

Ny utmaning igen. Denna gång var det min idé, som då gick ut på att lista de 5 snyggaste kändiskillarna vi helst skulle dejta, och de 5 vackraste tjejerna vi skulle döda för att få byta utseende med.
Så här ser alltså min lista ut.



KILLARNA




Nummer # 1 - Penn Badgley
Haha jag tänker fatta mig kort. Ü-B-E-R-S-N-Y-G-G!!




Nummer # 2 - Gabe Saporta
Cobra Starship är högt ärade med denna snygga sångare. Även rösten är lika snygg som utseendet.




Nummer # 3 - Chace Crawford
Nog vet skådisen själv om att han är hetare än eld. Dock var hans uttalande "Många tjejer kollar på Gossip Girl bara för att jag är snygg" inte så populärt. Haha, skön kommentar om ni frågar mig.




Nummer # 4 - David Henrie
Har faktiskt inte sett honom så mycket, annat än i Magi på Waverly (stavning?) Place. Haha nej jag nördar inte det programmet, men vem kan låta bli att lägga ögonen över denna hottie?




Nummer # 5 - Paul Wesley
Först störde jag mig bara på honom för att han var en sån Robert Pattinson wannabe. Nu tycker jag han är snyggare än "orginalet". Sorry RPattz, men du är alldeles för ovårdad.





• • • • • 





TJEJERNA



Nummer # 1 - Ashley Tisdale
Ja Ashley, du har all rätt att se nöjd ut. Dina föräldrar tycks inte ha gjort någonting fel.




Nummer # 2 - Hilary Duff
Hilary är en av de få kändisar som är lika vackra med som utan smink.




Nummer # 3 - Leighton Meester
Gossip Girl stjärnan hade kunnat hamna högre upp med tanke på hur sanslöst bra hon ser ut. Dock ser de båda ovanstående mycket bättre ut även utan smink, vilket Leighton inte riktigt gör.




Nummer # 4 - Pixie Lott
Enda personen på listan som jag faktiskt inte är något fan av. Men jag skulle inte tacka nej till hennes utseende.




Nummer # 5 - Jessica Szohr
Jag tycker faktiskt att tjejen med den mer nördiga GG rollen är vackrare än eftertraktade Serena (Blake Lively).


Videopremiär




Idag var det videopremiär för Ke$ha's låt Your love is my drug.
Klippen som legat på youtube blev raderade, förmodligen läktes de ut för tidigt.


Anyway, videon finns att kolla in på slack-time // http://www.slack-time.com/music-video-9193-Kesha-Your-Love-Is-My-Drug


Och nej, ni vill inte missa det här. Ke$ha har gjort det igen. Först Tik Tok, sedan Blah Blah Blah, och nu Your love is my drug ... alla hennes videos är blir beroendeframkallade.


This video is my drug


På Ashley's schema - 12 Maj

Min stora stilikon Ashley Tisdale hann med mycket Onsdagen 12:e Maj (igår med andra ord). Här kommer lite färska bilder.



Lämnar salong Andy Lecompte i Beverly Hills






Två bilder från NYLON & YouTube Young Hollywood Party.








Och här lämnar hon partyt utanför Roosevelt hotell i Hollywood.



Mina Favoriter - ASHLEY TISDALE




Namn: Ashley Michelle Tisdale
Född: 2 Juli 1985
Hemstad: Monmouth County, New Jersey, USA
Bor: Toluca Lake, Los Angeles, USA
Filmer (med de mest betydande rollerna): HSM 1-3, Picture this, Aliens in the attic
Också känd som: Maddie Fitzpatrick i Zack och Codys ljuva hotelliv
Album: Headstrong, Guilty pleasure
Kul att veta: Började sin karriär som modell tillsamans med Lindsay Lohan & Mischa Barton
Några bra låtar: Tell me lies, Erase & Rewind, Headstrong, Me without you, Acting out
På bilderna nedan: Uppträder på Los Premios MTV 15 Okt 2009, På Perez Hilton's födelsedagsparty 27 Mars 2010, Handlar med pojkvännen Scott 10 Jan 2010