2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Tatueeeeering!

Sitter här och är lite sådär frustrerad på blogg.se igen. Hade skrivit ett långt inlägg, men som vanligt laggar det nya blogg.se ihop.. så istället får det bli en kort uppdatering.
Den 1:a November bär det av igen! Jag och mamma ska dra iväg och tatuera oss tillsammans. För mig blir det den tredje, och äntligen ska jag fixa min efterlängtade XCIV (94 i romerska siffror) som jag velat ha så länge. Placeringen blir nedanför armvecket, precis där Avril Lavigne och Miley Cyrus båda har sina romerska siffror.
 
I framtiden (typ nästa år) funderar jag på att göra konturerna av en liten svart katt vid handleden. Vi får la se!
xx Zara
 


Blandat blandat blandat!!

Hej! Tänkte slänga in ett inlägg med lite gott och blandat från senaste tiden. Bland annat så är det rätt fullt upp med skolan just nu. Trots det funkar det ändå riktigt bra. Annars så övningskör jag också drygt en gång i veckan. Kan säga att jag längtar efter höstlovet vecka 45 få jag behöver vila upp mig lite. Under höstlovet (1/11) ska jag och mamma även fixa varsin ny tatuering. XCIV under armvecket blir det denna gång.
 
 
Min nya mobil! ♥
 
 
LÅTAR SOM SPELAS MEST JUST NU!
1. Ke$ha - Die young
2. Marina & the Diamonds - Primadonna
3. One Direction - Live while we're young
4. Agnes - Got me good
5. Anna Abreu - Stereo (RunAgo Remix 2012)
 
 
Älskar fortfarande att spana runt online efter kändisoutfits att inspireras av. Favoriten är fortfarande Ashley Tisdale!
Första bilden känns bara helt rätt. Älskar röda byxor i kombo med en tischa/tröja som innehåller i princip samma röda nyans. Andra bilden kan jag beskriva som att jag är ett stort fan av både Converse, svart och enstaka färgklickar. Tycker dock inte att helsvarta outfits ska bäras om man har mörkt hår. På sista bilden finns två av mina favoritplagg i världen med - skinnjackan och uggsen.
 
 
Dags för frisyrer! Avril Lavigne hade verkligen ett av världens lyxigaste hårsvall.. innan hon bestämde sig för att raka halva huvudet. Håll tummarna för att det växer tillbaka snabbt så vi slipper tro att hon lider av fläckvis håravfall. Även Miley Cyrus och Ashlee Simpson hade båda underbara svall innan de tog till saxen. Måste säga att Miley's axellånga är något av det allra finaste jag sett.
 
 
 
Listan över prylar jag vill ha/behöver just nu.
• Keps - Verkar vara väldigt hett just nu.
• Agnes nya platta - Har den nerladdad men planerar köpa orginalet.
• Snow White and the Huntsman - Kommer snart på dvd, tror jag.
• Fler hoodies - Garderoben svämmar över, men de behövs i vinter!
 
 
 
 
Till sist så måste jag påminna om MTV Europe Music Awards 2012! Galan kommer att hållas den 11 November, men röstningen har redan öppnat så gå till se.mtvema.com för att rösta. Rösta rätt och rösta varje dag! ;-)