2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Jag listar - De mest tidlösa låtarna!

Man kan ha många favoritlåtar, som man nästan aldrig tröttnar på. Men det finns bara ett fåtal låtar som handlar under min lista över vilka som är helt tidlösa. Dvs, låtar som funnits rätt länge, men som jag aldrig kommer att tröttna på.



PLATS #1
One repiblic ft. Timbaland - Apologize
Jag behövde inte ens fundera på saken. Det var faktiskt den här låten som gav mig idén till den här listan. Om någon frågar mig vilken min favoritlåt är, så kommer det alltid att vara Apologize. Jag har aldrig varit så berörd av en låt som jag är av denna. Min favorit genom alla tider. ♥ Såklart jag har den på min iPod.


PLATS #2
Celine Dion - One heart
Jag blir så nostalgisk av den här låten. Den spelades verkligen jämt på radion när jag var yngre. Nu på senare år letade jag upp den igen, hade problem att komma ihåg namnet. Men jag hittade den, och nu spelas den flitigt på min spelare.


PLATS #3
Shakira - Whenever, wherever
Jag och min bästis brukade dra på oss magtröjor och dansa till den här när vi var små. Med andra ord så bär även den här låten med sig en hel del minnen. Men inget kommer någonsin att slå Apologize, även om det ändå är den nyaste av dessa låtar.


Mina värdefullaste ägodelar

Tog en del vackra utebilder på mina två juveler Leo & Pepsie förra veckan. Har inte tagit mig tid att förminska dem förrän nu (jag har kameran inställd på största bildstorlek), men nu har jag både förminskat och mixrat lite med färgerna. Fler bilder kommer vid ett senare tillfälle.













Sommarfeeling, någon?



Jag som redan längtar ihjäl mig efter riktig sommar kunde inte låta bli att tråna ännu mer när jag fick syn på den här bilden. Ashley Tisdale tillsamans med systrarna Michalka ett soligt 25:e April i Malibu.
Nog för att Ashley alltid har sommar där hon bor i Toluca Lake.


Ny utmaning - 10 topp bästa låtarna just nu

Ännu en utmaning. Dea's idé den här gången. Som rubriken lyder så gick det ut på att vi skulle ranka de tio bästa låtarna just nu. Det var otroligt svårt att bara välja tio stycken - ännu svårare att sedan ranka dem. Men så här blev det.


1. Fold your hands child - Cobra Starship
2. You're not in on the joke - Cobra Starship
3. Whatcha say - Jason Derulo
4. What If - Ashley Tisdale
5. Get over it - Avril Lavigne
6. Alive - Leona Lewis
7. Butterscotch - Ke$ha
8. Heart fall out - Ke$ha
9. Acting out - Ashley Tisdale
10. Mockingbird - Eminem


Egentligen hade jag kunnat fylla ut hela listan med bara Cobra Starship, men jag valde att variera mig lite för att göra det lite intressantare.


Utmaningen - 10 topp frisyrer

Utmaning nummer två mellan mig och Dea. Denna gång handlade det om att ranka de tio allra snyggaste frisyrerna. Här nedan hittar ni mina favoriter. Jag börjar från plats nummer tio för att skapa lite spänning.




10. En relativt "dassig" blond frisyr med enkla naturliga lockar. Dessutom är det faktum att det är extensions inte så uppenbar som den kan bli annars.



9. En bild på Lindsay Lohan från 2005, då hon fortfarande var fräsch dvs. Jag gillar den här mörkbruna frisyren. Väldigt enkel då hon inte fixat alldeles för mycket med det. Kan dock påpeka att hårförlängningen kunde ha varit lite tjockare, för det är ju inte så att hon inte har råd. ;-)



8. Avril Lavigne i lagom långt svall och en jättefin blond färg. Älskar hur ovanligt bra hon dessutom bär upp en helt vanlig mittbena.



7. Kan en så snygg frisyr bli mycket enklare? Ljusare uppe på huvudet och lite mörkare i topparna. Ändå är det allra ljusaste inte alltför blekt. Det här var nog Kristen Stewart's höjdpunkt.



6. Söta söta söta blonda lockar. Det här är ingen frisyr man orkar lägga ner tid på hur ofta som helst, men när det väl kommer speciella tillfällen är det ändå ett perfekt val ifall man är ute efter en sockersöt look.



5. Det var vid den hät punkten jag började få beslutsångest över hur jag skulle fördela mina fem sista favoriter. Den här blond/brun slingade frisyren förtjänade helt klart en plats på den högst rankade delen av listan.



4. Är det bara jag som tycker det, eller är rött hår något av det finaste man kan ha? Ashlee Simpson's spikraka röda svall var så sanslöst perfekt att jag blev besviken när hon gick tillbaka till svart igen.



3. Fröken Tisdale är defenitivt snäppet rockigare i en mörk frisyr. Oftast har hon det utsläppt och lite lätt ruffsigt, men när hon dök upp på Perez Hilton's födelsedagsevent med denna grymma sidfläta tappade jag hakan. Mycket snyggare blir det inte.



2. Detta är helt klart en av mina absoluta favoriter. Hade verkligen problem att välja vilka av de två sista bilderna som skulle hamna först. Så ni kan typ räkna det som att jag gillar ettan och tvåan ungefär lika mycket. Denna frisyr brukar jag iaf apa av när jag har mitt korta hår.



1. Ni måste tro att jag är största Tisdale stalkern eller något, men Ashley's blonda lockar slår bäst på min tio i topp. Mixat med lite mörkare lockar (som ni kan se) så blir det en komplett festlook. Me like!


24:e April



Okej bilden är gammal, men det spelar ingen roll. Skriver inte så mycket om vad jag gör så jag tänkte göra en omväxling nu. Sov iaf hos Angelica Fre-Lör. Stan i Fredags och marken idag.


Lite saker jag spanat in

Ingen sida slår Nelly.com när det gäller nätshopping. Drog ihop bilder på lite saker jag spanat in nyligen.





De här skorna bestämde jag att jag skulle ha redan när jag såg Ashley Tisdale bära ett par. Hittade dem på asos och bestämde mig för att köpa dem men sedan fick även nelly in dem på lagret. Guld! Ska beställa dem efter jag fyllt och de blir mina för 1395:- Notera att det är exakt samma som Tisdale's. (;





Är även rätt säker på att det är dessa jeans jag tänker beställa härnäst. Dock ska jag till gallerian på Söndag så jag tänker leta lite där först. Hittar jag inga där så blir det till att beställa dessa honeys för endast 395 spänn.





Den här såg jag för första gången för ganska så många veckor sedan. Blev rätt bitter när den försvann från sidan men nu är den tillbaka igen - och ännu bättre - den ligger på rean och kostar inte mer än 139 kronor(!!) Helt galet. Dock är jag rätt så osäker på hur ofta jag skulle använda en sådan stel klänning. Det får bli en funderare.





Har letat behändiga och stilrena väskor. Självklart så kollar jag alltid med nellt först. Hittade den här och blev kär direkt. Dessutom kostar den bara 199 kronor. Shit, vad är det med nelly?



Även de allra rikaste återanvänder

Ashley Tisdale är namnet på tjejen med en av de största garderober jag någonsin skådat. Visserligen har hon helt nya kläder 90% av alla dagar. Men även de med feta plånböcker kan återanvända någon gång ibland. Det gäller sällan kläder, däremot är skor lite vanligare.




De skyhöga beige pumpsen från märket louboutin har ett garanterat övertag i hennes garerob. Och inte kan jag klandra henne för det. Personligen skulle jag kunna mörda någon för att få lägga vantarna på dessa skor.




Här dyker den röda sulan upp igen. Vilken bara betyder en sak - Ashley har fastnat för ännu ett par av louboutins makalösa skor. Ni kan ju gissa hur långt jag skulle gå för dessa om jag säger att jag gillar de här ännu mer än de förra. Ashley gillade dem i alla fall så mycket att hon till och med kunde tänka sig att bära dem på Sephora Beauty Insider Event.


ertappad




Familjens minsting framför en musikvideo med Avril Lavigne. Tja vad säger man, sådan matte...


Galet fan

Galet fan som jag är så är det klart att jag äger en del prylar. Min käraste ägodel är t-shirten jag köpe på Kelly Clarkson konserten 2008, men här kommer lite bilder på andra prycklar.



Affischerna som medföljde mitt special edition exemplar av Ashley Tisdale's "Guilty pleasure".





Några av mina allra bästa posters.





Min älskade kalender.





Bye bye Little J




Så, vad tycker vi om att Taylor Momsen tackar för sig i sista säsongen av Gossip Girl? Kommer gänget på Upper east side klara sig utan lilla Jenny Humphrey? Svaret är ja. Visst är hon väl en del av serien, men för att vara helt ärlig så har hon på den senaste tiden bara varit allmänt jobbig. Ut med lilla Humphrey och bring mer plats för hetaste Dan Humphrey. Jag kan knappt vänta på fjärde säsongen.


sista all night long framför skärmen




Har precis kollat på New Moon för tredje gången på fyra dagar. Sitter just nu och sörjer över att det är dags att gå till sängs tidigare imorgon för att ta igen all sömn man slopade för de sena kvällarna. Nog för att jag säkert kommer vara hemma på Måndag med, men lovet är ju ändå slut. Sedan är det bara att hålla ut med hjälp av ett par få lediga dagar fram tills avslutningen. Klart man ser fram emot att komma tillbaka till skolan nu igen, med alla nationella prov. Love it........


en inblick i min stil

En del av Dea's om min lilla utmaning. Gick ut på att vi båda skulle hitta kändisoutfits som liknade kläduppsättningar vi själv äger. Så här blottar jag min stil totalt för er. Eftersom min modeikon är Ashley Tisdale så har jag införskaffat en hel del liknande plagg. (Blev lite mer än 5 bilder som vi sa, haha, men det var så kul)







Lucky lucky me!

Har beställt klänning till avslutningen idag. Det blev den på bilden här nedan fast i creme, nu är den tydligen slut så jag hade en jävla tur måste jag säga. Klänningen kommer fån nelly, där jag också köpte en snygg "tröja" att bära till klänningen.




Bonanza!

Lite nya simpla prylar jag gjorde på löpande band. Tog inte många minuter.
Less is more i detta fall, då jag blev mer nöjd med dessa än jag blivit med många av mina mer advancerade saker. Kommer fortsätta göra fler under kvällen så det kanske kommer mer sen. Enjoy!

New moon bonanza it is