2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Gott & Blandat!

Såg (som sagt) Breaking Dawn part 1 idag och lovade lite åsikter. HELT AZUM! Nog för att jag gillat alla Twilight-filmer med det här var den mest dramatiska hitills. Och vilka specialeffekter. Fatta hur äcklig Kristen verkligen såg ut när vampyrbebisen i magen sög åt sig all näring från henne. Okej jag ska inte avslöja för mkt för er som inte sett den.

Lite andra nyheter är att jag laddat upp så sjukt mycket nytt i galleriet att jag inte ens orkar räkna. Iaf en massa helt nya avatars, några releaser av avatars som legat under "VIP area" + de 5 colorings här nedan. Hoppas det gillas! :-)


Smakprov på nya avatars. Gå till galleriet för att se alla!
  


Mina nya colorings. Enkla och kul att göra!


Breaking Dawn part 1

Ikväll blire bio. Känns lite udda att jag inte förrän nu tar mig tid att se den senaste Twilight-filmen, men hysterin är verkligen inte densamma längre trots att Breaking Dawn rätt nyligen haft premiär. Dock kommer jag antagligen att komma in i en ny Twilight-era om senaste filmen är tillräckligt bra.

Jag längtar! Åsikter om filmen kommer ikväll.


GOD JUL ALLA!!

   

Nu har klockan passerat 00:00, vilket betyder att det faktiskt är julafton!!
God Jul allihop!! :-)Juldesign på hemsidan!Blev precis klar med årets juldesign på DYNAMITE DESIGNS så glöm inte att kolla in! Håller dessutom på med lite nya avatars så fortsätt att titta in lite då och då för eventuella uppdateringar.

Bara 6 dagar kvar till jul nu förresten - tagga!
xoxo ZaraNeeeeeeeeeeeeeeej!

Angående kvällens Gossip Girl (även sista avsnittet för nu - fortsätter i vår). Om Chuck dör tänker jag slänga alla mina dvd-boxar. Inte för det är så troligt att det händer...


Bli aldrig biten av en minigris!!

Alltså ibland blir jag bara så irriterad på den dumma inriktningen. Har valt Hund, men får ändå till 90% bara hålla på med en massa gnagare och urtråkiga reptiler. Idag har vi städat terrarium, kuul.

Efter det blev vi uppdelade två och två (eller tre) för att klickerträna lite djur. Extremt kul att bli biten av en jävla minigris då... Snacka om kraftig käft.

Enda höjdpunkten idag var väl att träna lamorna. Lite intressantare än de flesta andra djur... och väldigt närgångna. Skulle så gärna vilja lägga in lite foton på några av djuren, men sitter vid fel dator just nu. Ska försöka fixa photoshop till den här asap!Bad teacher

Helt klart min nya favoritfilm! Cameron Diaz i en störtskön roll som en helt opassande lärare som inte alls har något som helst intresse av att undervisa. Justin Timberlake är också med och spelar töntigaste läraren ever.
Ett måste om du inte redan har sett den!


Mest spelade just nu

Tips till dig som behöver ny musik!

1.
Cobra Starship - #1 Nite
2. Selena Gomez - Outlaw
3. Bruno Mars - It will rain
4. Pixie Lott - Bright lights (Good life)
5. Kelly Clarkson - AloneÅh så fin!

Nu vill jag också gifta mig! Kolla in de här makalösa bilderna av Leighton Meester i Blair's bröllopsklänning. Har ni någonsin sett något finare? Vill ha!