2013!
Det här året kommer jag att försöka fylla bloggen med lite mer av det jag
brinner för - Photoshop och fotografering. Framförallt det förstnämnda, då ni under min
helt nya kategori "Photoshop Skolan" kommer att kunna hitta både enkla och lite svårare turorials som
förhoppningsvist kommer att hjälpa er lyckas med Photoshop. Annars skriver jag också om
kändisar, mode, musik, mina katter, tatueringar osv. Det jag känner för helt enkelt. Dock
så slänger jag inte in inlägg på löpande band dagligen. De kommer när jag har tid.
Glöm inte att kolla in mina designer på studio94.fanfusion.org.
Tack för besöket, vi hörs! // xoxo Zara


•••••

Framtida planer...Nu tänker jag ta upp ämnet tatueringar igen! Om du läst bloggen tidigare (tex min kategori Body Art) så vet du redan att jag är ett stort fan av snygga gaddar. Innan jag gjorde min första rynkade jag alltid pannan åt de som sa att "när man väl har gjort en blir man beroende och bara måste göra fler". Nu förstår jag hur starkt driven man verkligen blir till att fylla på. Dock är jag inte så girig att jag besöker tatueraren en gång i veckan. Jag har inte heller några planer på att fylla hela armarna. Små tatueringar (såsom tassarna på min vrist) är främst min grej. Alternativt medelstora och mycket välgjorda motiv (som min orange fjäril i nacken).

Till hösten/vintern vill jag verkligen skaffa mig en till. Anledningen till att jag inte går iväg så fort jag har idéer är pga hur viktigt det är att först tänka genom sitt val. Det ska kännas lika rätt efter ett halvår som det gjorde när man först bestämde sig. När man väl har gjort tatueringen ska det kännas rätt hela livet. Själva processen att tatuera har aldrig oroat mig. Visst var jag nervös innan jag gjorde min första, men man överlever. Sen så kan jag väl inte säga hur pass ont det gör egentligen, med tanke på att det beror så himla mkt på placering, motiv och färger. Men jag kan ju i alla fall säga att en tatuering i nacken med en så svårt fästande färg som gul/orange tar sin tid (en timme för min del) och ja, det gör ont. Men som sagt, jag överlevde.

Nu till saken! Motiven jag funderar främst över till hösten/vintern är de tre jag har på bild här nedan. Leopard känns som ett lagom diskret / lagom utstickande motiv eftersom jag så gärna vill ha något uppe vid axeln. På bilden i mitten ser ni en av Avril Lavigne's tatueringar. I mitt fall skulle jag ha bokstäverna XCIV, vilket står för 94. Sedan så är jag även helt galet kär i fjädrar av olika slag. Helst på underarmen eller handleden. Kommer såklart bara gör ett av dessa alternativ, men jag har tid på mig att fundera.
Kommentarer
Postat av: Dea

Själv är jag insnöad på en g-klav bakom örat eller på höger underarm rätt högt upp.

Tycker du ska köra bokstäverna, leopard är skitsnyggt men tänk när du är 80 bast x) hehe då håller 94 längre.

Kram!

2012-06-07 @ 08:45:11
Postat av: Zara

Jaa det är ju sant. (: XCIV kommer alltid att vara aktuellt, medans leopard är lite mer ungdomligt.

2012-06-08 @ 16:42:26
URL: http://ohmyzarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback